Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

360CASHMERE

360Cashmere er et av de mest kjente mote merkene på Miinto. Denne merkevaren har brakt et ekstra lag med sofistikasjon og luksus til ullindustrien. Med sine unike design og detaljfokuserte krefter, er 360Cashmere et must-have for enhver fashionista.

En reise gjennom Cashmere'


360Cashmere ble etablert av familien Gellert. De har dyp forståelse og kunnskap om moteindustrien. Målet deres var å lage klassiske, tidløse klær som var utenom det vanlige. Derfra vokste de til et av de ledende innen kasjmirklær i hele verden.

Oppdag luksus med 360Cashmere


360Cashmere kolleksjonene skiller seg ut som toppen av sofistikert mote. Kolleksjonene deres fokuserer på kvinner, menn, og barn, og de tilbyr et bredt utvalg av plagg, alt fra gensere og cardigans til skjerf og tilbehør. Hvert plagg har enkelhet i sin kjerne, kombinert med en deilig følelse av luksus.

Nøkkelegenskaper fra 360Cashmere


360Cashmere er kjent for deres kvalitet og deres oppmerksomhet på detaljer. De tilbyr plagg i 100% kasjmir, noe som gir klærne en unik mykhet og en kvalitetsfølelse som få andre kan matche. Designene deres er tidløse og sofistikerte, med dypt forankrede skandinaviske estetikk.

Stil trender med 360Cashmere


Med 360Cashmere kan du ta på deg trender med stil og klasse. Plattformen Miinto gjør det enkelt å lage en chic garderobe med disse sofistikerte designene. Med elegante kasjmir suits, kan du se stilig ut og profesjonell på jobb. Du kan også finne gensere, wraps og skjerf som er perfekte for komfort på en kald vinterdag.

Kjøpe 360Cashmere klær {"Miinto"}


Hvis du er på jakt etter kasjmir av høy kvalitet, er 360Cashmere-serien et perfekt valg. Du finner en rekke klær og tilbehør på Miinto. Ta deg tid til å bla gjennom dette utvalget og oppdage kvalitet, stil og komfort på sitt beste. 360Cashmere er merket for deg som søker det lille ekstra innen mote, kvalitet og komfort. Med sine tidløse design, vil merkets klær være et perfekt tillegg til din egen garderobe. La deg forføre av kasjmir fra 360Cashmere og nyt den ultimate elegansen og komforten denne merkevaren har å tilby.

Fjern alle filter

360Cashmere

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.