EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Aclima (48)

Aclima har en stor lidenskap for ull, og det er kanskje ikke så merkelig når man vet hvor mange fantastiske egenskaper ull har. Når man kjøper produkter fra dette norske merket, som for eksempel Aclima ullundertøy, så kjøper man ikke bare moderne og praktiske klesplagg, men også produkter som er laget med mye omtanke for detaljer, utseende og funksjon.

For mange mennesker som elsker å være ute i naturen, så er Aclima uten tvil førstevalget når det skal velges nye klær til jobb, reise eller eventyr. Det nordiske designet og kvaliteten passer perfekt til klimaet her oppe i nord, og du finner ullprodukter som kan dekke ethvert behov – uansett årstid. Aclima kan fort bli favorittmerket ditt.

Leverandør av ullprodukter til militæret og sportseliten

Aclima har røtter tilbake til 1922, og har i over 90 år utviklet noen helt fantastiske produkter. Det norske merket produserer først og fremst sportsklær. Det er funksjonaliteten som har den høyeste prioriteten hos Aclima, og sammen med et team av designere lager de moteriktige produkter i utrolig høy kvalitet. Det norske merket jobber sammen med det norske forsvaret, og blev valgt som samarbeidspartner fordi merket er nytenkende og produktene deres lever opp til de høye kravene som stilles til militært bruk. Aclima er blant annet direkte produsent til flere militære enheter og sportsutøvere i eliteklassen over hele verden. Merket er så norsk som det overhodet kan bli, og produktene blir både utviklet og produsert i Norge.

Eksperter på ull

Ull et naturmateriale og har veldig mange egenskaper og fordeler. Hvis du for eksempel kjøper en Aclima ullgenser, så kan du se fram til å ha et klesplagg du simpelthen kommer til å elske. Ull absorberer fukt og lar det fordampe. Det fantastiske naturmaterialet har dessuten også en permanent naturlig motstand mot lukt. Dette kan være en veldig stor fordel i forhold til svette, bållukt og andre sterke lukter. Dette gjør også at klærne kan brukes ofte uten at den begynner å lukte. Ull er også veldig elastisk, noe som gjør at det kan følge kroppen på en naturlig og behagelig måte.

Pass på ullklærne dine

Mange vaskemidler inneholder enzymer og blekemidler som er skadelig for ullfibre. Når du har gått til innkjøp av for eksempel en ny Aclima Marius-genser, så er det viktig at du vasker med vaskemiddel som er beregnet på ull og silke. Begynn med å sortere i lyse og mørke farger, slik du gjør med alle andre klær. Nye klær skal gjerne vaskes for seg selv første gang for å sikre at kunstige fargestoffer fjernes. Hvis det kommer en flekk på ditt Aclima ullundertøy eller på et annet ullprodukt, kan du putte litt vaskemiddel direkte på flekken og la vaskemiddelet virke. Deretter vasker du klærne med ullvaskemiddel. I motsetning til det mange tror, så skal ikke ull vaskes for hånd. Undersøkelser viser dessuten at mesteparten av smuss og flekker forsvinner allerede ved 30°. Som et siste godt råd, så har de fleste ullplagg godt av å bli vasket på vrangen, og skal aldri tørkes i tørketrommelen.SJEKK OGSÅ UT:

Dunjakker

Superundertøy

Parkas

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

48 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.