0 NOK

Angulus

Filter Fjern alle

Kjønn

Kategorier

Farger

Størrelser

By

Pris

NOK
-
NOK
129 produkter funnet

Angulus

Angulus er en dansk produsent av motesko til store og små, Angulus har beriket kvinner og barn med lekre og unike sko og støvler siden 1904. Derfor har Angulus mer enn 100 års erfaring med design og produksjon av sko og støvler, som er produsert av kvalitetsmaterialer som skinn, rågummi, ull og kalveskinn.

Med andre ord – Angulus er lager slitesterke materialer, som holder føttene varme og tørre. Rågummien har stor fleksibilitet i tillegg til en isolerende effekt, som byr på stor komfort for føttene. Angulus er karakteriseret ved innovativt design, som på beste vis kan kombinere stor bevegelsesfrihet for føttene med lekkert og fint design.

Sko og støvler fra Angulus er ofte utført med mangfoldige fargekombinasjoner og unike detaljer, som tilfører enhver sko og støvel fra Angulus et karakteristisk look. Angulus´ store success er et resultat av, at Angulus tar utgangspunkt i sunnhet, hvor motesko og barnesko fra Angulus alttid har stort fokus på komfort – uten å gå på kompromis med flott og unikt design. 

Filter / 129 Produkter

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

50.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon