Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BECKMANN

Kjøp en ryggsekk som passer perfekt til barna når de skal ut på tur eller ferie, eller hvis de mangler en ny skolesekk, pennal eller annet skoleutstyr. Det norske firmaet Beckmann er eksperter på gode og stilige ryggsekker som sitter ergonomisk korrekt på ryggen. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av fantastiske produkter fra dette norske merket.

Hvis du leter etter en ryggsekk til barn, uansett hvilken størrelse de måtte ha, så kan Beckmann tilby flotte design som barna elsker og som sitter helt riktig på skuldrene. En skolesekk lever et hardt liv. I årevis utsettes den for de skarpe strålene fra solen, regn, vind, sludd og snø. På innsiden herjes den av alt fra tunge bøker med skarpe hjørner til vått gymtøy. Det er derfor ikke uten betydning hvilken skolesekk du velger når skolestarten nærmer seg.


Ergonomisk korrekt ryggsekk


Beckmann of Norway designer ryggsekker, pennaler, skuldervesker og alt annet tilbehør som tåler alt til skolebarn. Med en lang tradisjon for kvalitet og funksjonalitet som går helt tilbake til 1946, leverer det norske merket år etter år nye kolleksjoner med flott skoleutstyr som skolesekker designet med henblikk på å beskytte barnets rygg og skuldre. Beckmann samarbeider med kiropraktoren Philip J. Wilkens som har en medisinsk doktorgrad i smerter i korsryggen. Dette samarbeidet har blant annet ført til at alle ryggsekkene kan tilpasses det enkelte barnet og forhindre smertene som kan oppstå hvis skolesekken ikke sitter som den skal. De tester ryggsekkene nøye og finner inspirasjonen til de flotte mønstrene og fargene på motemesser rundt omkring i Europa.


Skolesekk fra Beckmann


Beckmanns visjon er intet mindre enn å produsere den beste skolesekken for skolebarn i hele verden. Det er en visjon det ser ut som om de har klart å etterkomme. I Norge går tre av fire barn rundt med en skolesekk fra Beckmann. Merket er med andre ord testet og godkjent av norske barn og foreldre. Fokuset ligger på kvalitet, funksjonalitet, ergonomi og design. Når skolesekkene designes, er målet å bringe kreativitet og litt magi til barna, noe som tydelig kan sees i de forskjellige lekre designene. Fargene, motivene og måten de er bygget på er noe barna virkelig setter pris på. Hvert år drar representanter fra Beckmann ut til forskjellige skoler og snakker med barn, foreldre og lærere for å høre hva de synes fungerer, hva som kan gjøres bedre og om det er noen behov som har endret seg. På den måten er de hele tiden i forkant med utviklingen av skolesekker. Det er heller ikke bare selve produktene som er i orden hos Beckmann. Fabrikken besøkes flere ganger om året for å sikre at produksjonen er optimal, arbeidsforholdene er i orden og at produksjonen foregår på en miljøvennlig måte. Beckmann man stoler så mye på produktet sitt at de i tillegg til den normale garantien på to år tilbyr to års ekstra garanti. Det er altså mange gode grunner til å ta en nærmere kikk på produktene fra Beckmann her på siden.

Fjern alle filter

Beckmann

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.