Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BERGANS

Helt siden den første dagen Bergans ble stiftet, har det norske merket laget utendørs klær og utstyr til friluftsentusiaster som elsker å dra på eventyr og utforske den imponerende naturen og dyrelivet man blant annet finner i Norge. Merket drives av dedikerte og lidenskapelige friluftsentusiaster, noe de har gjort med stor suksess mer i enn et århundre.

Det føles som en evighet siden Bergans introduserte og patenterte sekken slik vi kjenner den i dag. Denne oppfinnelsen var med til å befeste Bergans som en innovativ leverandør av kvalitetsprodukter, og berømte polfarere som Amundsen og Scott anerkjente produktet og brukte sekkene på ekspedisjonene sine. Det finnes knapt noen merker i verden som lager utendørsklær og utstyr som kan matche Bergans sine produkter, eller deres ambisjon om å dele arven sin med dagens eventyrlystne friluftsentusiaster. Siden Bergans ble stiftet, har merket spilt en stor rolle i norsk og skandinavisk friluftsliv. De fleste nordmenn har brukt klær og utstyr fra Bergans på ett eller annet tidspunkt, og spesielt ryggsekkene har lenge vært populære blant menn, kvinner og barn.


Slitesterkt og holdbart


Her hos Miinto finner du et stort utvalg av klær og utstyr fra norske Bergans. Miinto er et kollektiv av mer enn 400 uavhengige motebutikker noe som også betyr at vi kan presentere et særdeles variert utvalg. Det betyr at uansett om du er på utkikk etter en tursekk, en vannavvisende og vindtett jakke, et par slitesterke og pustende bukser eller en varm og myk ullgenser, så finner du det her på siden.

Bergans visjon og målsetninger å skape funksjonelle produkter av høy kvalitet i et elegant design som både ser stilig ut og er behagelig å ha på. Det er ingen tvil om at de lykkes med dette, og en av årsakene til dette er gjennom grundig kvalitetssikring. Selv om merket har suksess, så hviler de ikke på laurbærene. Bergans fortsetter med å utvikle nye og enda mer innovative produkter - både innenfor klær, tilbehør og utstyr. I tett samarbeid med spesialister og profesjonelle friluftsentusiaster skaper Bergans nye og holdbare produkter som blir utsatt for uvanlig hard behandling på forskjellige ekspedisjoner. En slik kvalitetssikring finnes det nærmest ikke maken til på verdensplan, og er uten tvil en av årsakene til merkets suksess.


Funksjonelt og stilig hverdagsdesign fra Bergans


I tillegg til å designe utendørs klær og utstyr som tåler selv de tøffeste og mest varierte arbeidsforholdene, skaper Bergans også funksjonelle og stilige hverdagsdesign. Hvis du for eksempel elsker å gå på ski, bør du se nærmere på de varme og pustende skijakkene og buksene. De har til og med laget en stilig hybridjakke som kombinerer det absolutt beste av dunjakken og innovative teknologier. Hvis du i stedet er på utkikk etter utendørsklær eller ryggsekker til fjellturen, bør du se nærmere på de stilrene og praktiske turbuksene og lekre mellomlagene. Flere av turbuksene har en smart glidelås på kneet slik at du kan forvandle buksene til shorts på null komma niks. Felles for flere av Bergans design er at de kan matches på kryss og tvers og er utviklet i henhold til 3-lags prinsippet hvor du kan ta av eller på plagg, avhengig av værforholdene.


Grunnlaget for Berganssekken


Bergans of Norway er i dag en av de fremste aktørene innen utvikling av turutstyr og teknisk bekledning. Det norske merket tilbyr et bredt utvalg av klær og tilbehør til jakt, ekspedisjoner og fritidsbruk til barn, dame og herre. Det var i 1908 at friluftsmannen Ole F. Bergan, mente det var på høy tid å produsere ordentlige sekker som det var komfortabelt å bære tungt med. Sekken ble grunnlaget for den moderne ""Bergans-sekken"".


Klær og utstyr for norske værforhold


Nordmenn har alltid vært aktive friluftsmennesker, og selv om naturen vår er blant de vakreste i verden, kan den også være svært krevende. Vi har tidvis streng kulde, mye snø, sterk vind og regn. Naturlig nok stiller det ekstreme været høye krav til både klær og utstyr. Folk har overlevd elementene her i årtusener ved hjelp nedarvet kunnskap og generasjoners erfaring. Det er denne erfaringen som ligger til grunn i alle Bergans’ produkter. En rekke av deres kolleksjoner er dessuten produsert i samarbeid med anerkjente eventyrere og profesjonelle polfarere. Med teknisk avanserte materialer og et konstant fokus på utvikling og design, gjør Bergans overlevelse ikke bare mer sannsynlig, men også stadig mer behagelig. I dag kan merket briljere med en rekke best-i-test produkter, både nasjonalt og internasjonalt.


Populære favoritter til barn, dame og herre


Flere Bergans-produkter har med god grunn blitt store favoritter blant friluftsfolk og mosjonister. Deriblant finner du flere av deres dunjakker som både har lav vekt og lite pakkvolum, samtidig som de varmer godt og passer til de fleste aktiviteter og hverdagsbruk. Med store kontraster mellom årstidene produserer Bergans sesongtilpassede produkter for behagelige naturopplevelser. Her på Miinto har vi et stort utvalg fra Bergans til hele familien. Filtrer etter kategori, kjønn og farge, og klikk hjem det beste av norskprodusert turutstyr og friluftsbekledning med noen få tastetrykk.

Fjern alle filter

Bergans

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.