EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Claudia Lira Joyas (58)

Claudia Lira Joyas er et ansvarlig selskap som stimulerer utviklingen av markedet, bringer trivsel og fremmer den kunstneriske lidenskapen for håndlagde smykker gjennom å kontinuerlig være aktiv i samfunnet rundt dem. De legger vekt på kreativitet og følsomhet for kunst, noe som danner grunnlaget for den ektheten, friskheten og de moteriktige kvalitetene man tydelig kan se uttrykkes i smykkene deres.

Claudia Lira Joyas ser på kundene sine som inspirasjonen til den spennende, morsomme og lønnsomme bedriften de etterhvert har klart å etablere. De kan ses på som et motehus innenfor smykker der talentfulle designere samles for å uttrykke kreativiteten deres gjennom kunstferdige smykker av særdeles høy kvalitet. Målet er å oppnå verdensomspennende anerkjennelse med tilknyttede selskaper og representasjoner i og utenfor landet, og å være et selskap som fokuserer på å tilby total kvalitet, og å kunne tilfredsstille kunder som søker kompetanse innenfor smykker, håndverk og andre kompetanser dette fantastiske selskapet besitter. Selskapet er hele tiden i utvikling, og er representer i forskjellige deler av verden, for eksempel Spania, Ecuador, Venezuela, Chile, USA – og Norge.

Smykker med symbolikk

Claudia Lira Joyas har en skive som ikon. Og det er ikke tilfeldig. Den sirkulære formen representerer noe som er enkelt, men også noe som er komplekst og perfekt. Gullsymbolet (Au) er en sirkel med et sentralt punkt, og ved å trekke på denne figuren og abstrahere den til sitt minste uttrykk, føler sjefdesigneren Claudia at dette er den riktige måten skapningene hennes kan bli identifisert på. Det hele høres kanskje litt eterisk og svevende ut, men resultatet er uansett smykker som øredobber, halskjeder og armbånd som alle har en letthet og eleganse over seg, og som dessuten kjennetegnes ved godt håndverk og gode materialer.

Øredobber og armbånd i gull og sølv

I spissen for hele dette peruanske selskapet, finner vi Claudia Lira. Det er hun som setter kursen og er lederen for design og utviklingen av de unike smykkene. Kvaliteten er det aldri noe å si på, og smykkene består blant annet av 925-sølv og 18 karat gull. Og det er ikke tilfeldig at et slikt smykkefirma kommer fra Peru. Her drar de nemlig fordel av de rike forekomstene av metaller, natursteiner og mineraler som finnes i landet, noe de så bearbeider med en uovertruffen lidenskap for livet, kunsten og ikke minst design. Smykkene kjennetegnes ved sine friske uttrykk, og de er alltid med til å gjøre hvilket som helst antrekk mye flottere. Uansett om du går med et armbånd, øredobber eller andre smykker på jobb eller fest, eller om du bruker de i hverdagen.MER SMYKKEINSPIRASJON:

Armbånd

Klokker

Ringer

Smykker

Øredobber

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

58 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.