Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DEAR DHARMA

Gjør deg selv og garderoben din en tjeneste, og bring litt hverdagsluksus inn i livet ditt. Dear Dharma er et norsk motemerke med inspirasjon fra naturen, og kreasjonene spenner fra skinnbukser til vakre og luksuriøse gensere av kasjmir.

Kasjmir står helt sentralt i Dear Dharmas design og produksjon. De fleste av oss oppfatter kasjmir som luksuriøst, noe som selvfølgelig også er tilfellet. En genser av kasjmir er et luksusprodukt, og det er mange som ikke forbinder materialet med hverdagsmote. Dog er det nettopp dette som er poenget med Dear Dharma – de vil innføre litt luksus i hverdagen.


Genser av kasjmir og mohair


Selve kasjmiren kommer fra kasjmirgeiter fra Tibet. Her oppe, på verdens tak, i bitende kulde og ekstreme forhold, trives geitene som ingen andre. Dette kan de takke nettopp kasjmirullen for. Evolusjonen gjennom tusenvis av år har medført at geitene går rundt med en av de varmeste og mykeste ulltypene som finnes. Dette har selvfølgelig gjort ullen særdeles ettertraktet, men ullen er dessverre ikke så lett tilgjengelig. En konsekvens av dette er selvfølgelig at kasjmir koster litt ekstra, i forhold til andre typer ull. Mohairull er også en ettertraktet vare, og er et materiale Dear Dharma bruker i kolleksjonene sine. Kvaliteten er nesten like så god som kasjmir, og materialet er like mykt og gir ingen kløe. Hvis du vil ha en deilig og varm genser uten hudirritasjoner, så er en kasjmir- eller mohairgenser tingen for deg. Dette norske merket har mange forskjellige produkter og modeller i mange ulike farger med disse ullsortene, og du er garantert å finne en genser som passer perfekt til deg.


Hverdagsluksus og natur


Produkter av både kasjmir og mohair er et naturlig resultat av den inspirasjonen Dear Dharmas får fra naturen. Det er snakk om rene naturprodukter av aller høyeste kvalitet. Det er dog ikke kun ullprodukter merket er kjent for. De lager også massevis av design av skinn, semsket skinn og lær. Råvarene er omhyggelig utvalgt, og hentes fra bønder med frittgående fe og buskap, og det hele foregår i samspill med naturen. Du kan derfor gå på oppdagelse i det store sortimentet, og finne flotte produkter til en hverdagsluksus du helt sikkert fortjener. Kanskje det er på tide med en ny og lekker skinnjakke? Eller hva med en varm, lett og elegant kasjmirgenser til de kjølige sommerkveldene ute på terrassen? Valget er selvfølgelig ditt, men vi håper du tar oppfordringen fra Dear Dharma på alvor. Vi trenger alle litt hverdagsluksus i livet vårt, og når det er laget i flott design og godt håndverk, så er det snakk om en langtidsinvestering du garantert ikke kommer til å angre på. Her er det snakk om produkter du får glede av i mange år fremover.

Fjern alle filter

Dear Dharma

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.