Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

DEVOLD

Devold er et norsk merke som har markert seg på det norske markedet i nesten 170 år, og i senere tid opparbeidet seg et navn også på det internasjonale markedet. Med så mange år i bagasjen, er det liten tvil om at Devold tilbyr deg som forbruker den høyeste kvalitet av ullklær, som er lagd for å vare i mange år. Her hos Miinto vil du finne et stort utvalg av ullklær og andre plagg, som egner seg for kaldere temperaturer, fra det norske merket.


Devolds historie


Devold ble grunnlagt i 1853 av den nyutdannede industriarbeideren Ole Andreas Devold, som etter ca. 15 års drift hadde klart å bli en av Norges største tekstilprodusenter. Devold tok i bruk moderne mekanisk strikkeutstyr og siktet seg inn på å produsere ullundertøy, votter og luer i topp kvalitet. Denne oppskriften har merket fulgt i over et århundre. For å holde seg relevant og være ledende på markedet i så mange tiår, så har Devold alltid hatt et stort fokus på innovasjon. Også etter Ole Andreas Devolds tid. Ole Andreas Devold var en visjonær, som høyst trolig etablerte Norges første mekanisk drevne strikkebedrift og introduserte også elektrisk lys i fabrikken, bare fire år etter at Thomas Edison hadde oppfunnet den lyspæren som vi kjenner i dag. Ovenpå alt dette, så skapte Devold haugevis med arbeidsplasser i lokalsamfunnet Langevåg, som han valgte å etablere veveriet i, i tillegg til en kirke, sykehus, barnehage, matbutikk og hus til de som arbeidet for ham. På 1900-tallet ble Devold-klær sendt til både Island, Færøyene og Sør-Afrika – etterspørselen var stor.


Kompromissløst fokus på komfort og kvalitet


Devold er synonymt med fantastisk kvalitet og er et foregangsmerke når det kommer til produksjon av ullklær. Merket har et kompromissløst fokus på komfort og kvalitet. Deres ullklær er laget for å gi deg ekstra beskyttelse mot kulda, men er også perfekte å slenge på seg når du bare skal være innenfor og ønsker å ha på deg noe varmende og komfortabelt. Devold kan påberope seg å være ledende i verden innen produksjon av innovativ merinoull, laget for de som elsker å vandre ute i naturen, profesjonelle som befinner seg utenfor i hardt vær, eller de som bare setter pris på å være god og varm. Deres fokus på kvalitet kommer frem i flere aspekter ved deres klesproduksjon. For det første så er de selektive i deres valg av ull. Det er kun den fineste, sterkeste ulla på sauen som blir valgt og brukt. I tillegg bruker de kun mulesingfri ull, fra bønder som driver sauedrift på en bærekraftig måte. Ved å velge Devold kan du derfor være sikker på at sauene har hatt det godt, miljøet har tatt minst mulig skade i prosessen og du sitter igjen med et ullplagg av best mulig kvalitet. Devold sikter etter å ha en transparent produksjon, hvor alle ledd i produksjonskjeden skal være sporbar.


Bærekraft


Devolds fokus på kvalitet går også hånd i hånd med bærekraft. For i dag er det ikke holdbart å snakke om kvalitet, hvis det ikke også er et fokus på miljøaspektet ved klesproduksjon. Devolds fabrikk er øko-sertifisert og merket samarbeider tett med et nøye utvalg bønder som møter de kravene Devold har satt. I bytte tilbyr Devold en trygg og god arbeidsplass, sikre rammer og et løfte om at du som kunde får den ypperste kvalitet når du investerer i plagg fra Devold. Veien fra sau til plagg er lang og består av flere kvalitetssikrende steg. Ulla spinnes og blir til garn, som videre omstilles til stoff, som til sist blir til flotte ullplagg. Underveis i prossessen testes både garnet og senere stoffkvaliteten, før de til sist blir sydd og ferdigstilt av dyktige syere.


Ull – et materiale med fantastiske kvaliteter


Ull er et naturlig materiale som er hundre prosent nedbrytbart. Med andre ord, så etterlater det ingen miljøskadelige fotavtrykk. Ull er også i mye større grad selvrensende, så det krever at du vasker det mye mindre enn hva andre materialer krever. For å ta vare på dine ullplagg, så er det viktig at du henger det ut til lufting, bruker skånsomme vaskemidler og når behovet melder seg, tar i bruk en skånsom ullvask. De fleste vaskemaskiner har i dag et ullprogram som faktisk er bedre enn hvis du skulle vaske ullplaggene dine for hånd. For å forlenge levetiden på dine Devold-plagg i ull, anbefaler vi også at du så langt det kan la seg gjøre, forsøker å reparere små ull som etter lang tids bruk noen gang kan oppstå.


Vårt utvalg på Miinto


Her hos Miinto finner du Devolds kjente ullundertøy i en uendelig rekke fargekombinasjoner for både kvinner og menn. I friske, naturlige farger som blått, rødt, burgunder, grønt, sort og grått, kan du finne ullundertøy både i form av gensere, stillongser, singletter og t-skjorter. På siden vil du også finne luer, bacalavaer, ullstrømper, halser, pannebånd og hansker. Disse plaggene vil sørge for at du både ser bra ut og holder varmen i de settingene du har behov for noen ekstra varmende plagg. Om det så er under en ambisiøs skiekspedisjon, under din årlige alpinutflukt med dine venner på fjellet, på arbeidsplassen din som er utendørs eller i sofakroken på hytta. Uansett anledning, så vil ullplaggene til Devold sørge for at du holder varmen – og det med god samvittighet.


Fokus på kunden


Er det en ting vi er opptatt av her i Miinto, så er det at du som kunde skal bli fornøyd med både de kjøpene du har gjort og den servicen vi tilbyr. Vi forsøker derfor å gjøre vårt ytterste for å sørge for at dette skjer, gjennom blant annet å tilby fri frakt når du handler for over 499 kr. Når du handler her hos Miinto, kan du også alltid returnere varene dine og få pengene tilbake innenfor 14 dager, skulle du angre på kjøpet ditt. Vi håper du finner noe som faller i smak her på siden.

Fjern alle filter

Devold

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.