0 NOK

Dreams of Norway

Filter Fjern alle
0 produkter funnet

Dreams of Norway

Dreams of Norway oppstod da to norske jenter, Nina Einarsen og Iselin Strømsvåg, tilbringet noen vårdager på fjellet. De fant ut de ville begynne å designe sin egen smykkekolleksjon. Iselin Strømsvåg studerer klesdesign på motelinjen Esmod i Oslo. Og jentene har funnet sin inspirasjon i smykkene sine fra naturen. Gammel sko, myr, hvitveir, morgendugg, fjell .. De lager unike smykker med materialer som blant annet fjær, tre, horn, skinn, stein, sølv og swarovskikrystaller. De lager msykker som både er røffe og fine, og maskuline, feminine, myke, harde og de er også inspirert av den norske kontrastfylte naturen. 

Smykke kolleksjonen deres er å få kjøpt flere plasser i Norge, blant annet på Aker Brygge, Designerkollektivet, Skolyst i Trondheim og de har en egen nettside hvor man kan handle de vakre smykkene. Siden Iselin studerer på moteskole, går det rykter om at Dreams of Norway også kanksje kan utvides til en kleslinje.
 

Filter / 0 Produkter

Vi beklager! Det valgte produktet/det valgte merket er dessverre utsolgt. Men frykt ikke - vi har utallige lekre produkter og brands som du kan skjemme bort deg selv eller andre med. Før du starter å se på vårt utvalg, ønsker vi å hjelpe deg med å finne det du er på utkikk etter. Se alle våre anbefalinger til deg nedenfor.

God shopping!

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

50.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon