Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DRY LAKE

Bli kjent med et spennende univers hvor romantiske glansbilder møter urbane trykk. Dry Lake lager klær som passer alle motebevisste kvinner. Gå på oppdagelse i sortimentet, og finn de nye favorittene dine.

Det svenske merket Dry Lake skaper klær med et feminint og romantisk design. Det er klær som aldri blir kjedelige, og de har alltid spennende innslag som overrasker. Designerne bak merket har mottoet «bedårende enkelt». Dette mottoet er veldig enkelt og kort, men særdeles komplisert å føre ut i virkeligheten. Her har likevel Dry Lake lykkes til gangs, og de skaper spennende kreasjoner ved å leke med kontraster. Her møtes det søte og det spennende, og resultatet er noe som alle «fashionistaer» elsker.


Jumpsuit og kunstpels


Det svenske merket har fått en del oppmerksomhet på det seneste, og man kan oftere og oftere se modeller med klær fra Dry Lake i motebladene. Kolleksjonene inneholder alt fra bukser og skjørt, til søte topper og andre feminine overdeler. Hvis du er på utkikk etter en elegant men fortsatt frekk stil, så bør du prøve en jumpsuit (eller en buksedress om du vil) fra dette merket. Dry Lake slutter aldri å overraske, og de skaper alltid klær vi elsker og som er en del av det høyaktuelle motebildet.

Variasjonen og utvalget er stort og bredt, og du kan velge enklere modeller i tillegg til design som gir deg en sjefslignende dressfølelse. De fantastiske draktene kan kombineres med mange ting, og passer fantastisk sammen med et par høy hæler. En annen favoritt fra det svenske merket, er en lekker kunstpels. Det blir flere og flere som heller vil investere i pels som ikke er laget av pels fra dyr, men de skal fortsatt ha den riktige følelsen, og det har Dry Lake lykkes med. Velg blant flere forskjellige design, og finn en som passer på nattklubben eller en som virkelig holder deg varm en kald høstdag.


Bredt utvalg


En kjole fra Dry Lake står høyt oppe på ønskelisten hos mange moteelskere. Det er virkelig et merke med vind i seilene for tiden. Flere og flere moteinteresserte kvinner har blitt hekta på den flotte formgivningen. Kjolene finnes i mange forskjellige mønstre, design og stiler, så det er garantert en kjole som passer perfekt til deg også. Velg blant annet mellom en flott maxikjole i pastellfarger, eller en kort og klassisk modell. En enkel og rett kjole er et must i enhver garderobe, og Dry Lake lager noen av de flotteste. Vi elsker mote her hos Miinto, og du finner massevis av forskjellige modeller som helt sikkert passer perfekt til deg blant produktene fra Dry Lake. Hvis du ikke leter etter en kjole, jumpsuit/buksedress eller kunstpels, så kan du jo alltids velge et par flotte bukser. Utvalget er bredt, og det svenske merket har for lengst blitt en av våre favoritter.

Fjern alle filter

DRY LAKE

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.