Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Drys

Drys (5)

Drys har en identitet som er basert på unike og lett gjenkjennelige klær. Det danske motemerket henvender seg til kvinner med en sterk selvbevissthet, og som elsker å blande og kombinere det rå med elegante linjer. Her hos Miinto har vi nå et godt utvalg av klær fra dette fantastiske danske merket, og du finner helt sikkert noe som passer perfekt til deg.

I kolleksjonene fra Drys finner du flere nødvendigheter. Merket designer og produserer klær som reflekterer de aktuelle trendene i motebildet, og utvikler design som øker kvinnens selvtillit og får henne til å føle seg sofistikert og ikke minst feminin. Merkets uttalte mål er å kontinuerlig utvikle attraktive, markedsorienterte og internasjonale design av de aller beste materialene man kan få.

Elegant og rått

I alle kreasjonene fra Drys kan man tydelig se lidenskapen for det de gjør. De skaper design med en visjon om at alle kvinner bør kle seg med en viss snert og holdning, og tilbyr eksklusive og sofistikerte klær til allsidige og motebevisste kvinner. Merket henvender seg dessuten til kvinner med selvtillit som ikke er redde for å gå nye veier og tilføre stilen en ny dimensjon. Denne nye dimensjonen oppstår i samspillet mellom det elegante og sofistikerte i klærne det danske merket har. I tillegg leverer klærne en litt rå holdning via de mange lekre detaljene.

Finn klær fra Drys hos Miinto

Hvert år lanserer Drys to kolleksjoner. I disse kolleksjonene finner du eksklusive klær til kvinner i alle aldre, i tillegg til lekkert tilbehør. De unike og spennende detaljene som kjennetegner klær fra Drys gjennomsyrer alt i kolleksjonen, som for eksempel i topper, kjoler, jeans, jakker og strikk. Her hos Miinto har vi blant annet samlet forskjellige bukser, gensere og kjoler som alle kan kombineres og styles på utallige måter.

Drys Define

Det danske merket har også et undermerke som heter Define. Dette merket handler om personlighet karakterisert ved en moderne og avslappet kolleksjon. De omfavner de seneste trendene på samme måte som hovedmerket, og tilbyr antrekk som henvender seg direkte til hjertet hos kvinner som verdsetter femininitet, flotte trykk, farger og detaljer. De forskjellige designene kan kombineres på mange forskjellige måter, og du vil alltid være stilig og moderne påkledd med klær fra Drys sitt undermerke.

Her får du anledning til å skape din egen personlige stil uten de store anstrengelsene. De bruker sin egen lidenskap for mote til å hjelpe kvinner med å finne sin egen unike stil, og samtidig passe inn i de fleste sammenhengene. Måten dette defineres på, er gjennom fantastiske design og menneskene som går med klær fra dette merket. Hvis du mangler klær i garderoben som kan være med på å optimere utseendet og stilen din, så er Drys og undermerket Define det perfekte stedet hvor du kan finne det du mangler.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Bluser og skjorter

Kjoler

Rumpetasker

Slengbukser

Sko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

5 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.