Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Frankremme (23)

Den norske motedesigneren Frank Remme designet moteklær for menn for H&M og WeSc før han bestemte seg for å grunnlegge sitt eget motemerke. Dag designer han både dameklær og herreklær, og klærne kan karakteriseres som sofistikerte og avslappede på samme tid. Frankremme er uten tvil noe av det beste og mest spennende vi kan by på her i Norge for tiden.

Frank Remme er født i 1973 og kommer fra Stokmarknes. Han begynte karrieren sin for nesten 25 år siden i H&M hvor han var ansvarlig for herrekolleksjonen, i tillegg til å være ansvarlig for andre franske og skandinaviske high-end og streetwear-merker som Christian Lacroix og svenske WeSc. I 2014 fikk Remme oppfylt en livslang drøm når han returnerer til Norge og grunnla hans eget merke Frankremme. Her står kolleksjonene av både herreklær og dameklær.

En kjole man snur seg etter på gata

Frankremme har som mål å skape et nytt uttrykk gjennom lekene design med overraskende elementer, og iøynefallende antrekk som fanger alles oppmerksomhet. Og det har han langt på vei lykkes med, og de lekre designene beskrives som drømmeklær av ham selv. Og en av inspirasjonskildene til Remme, er den ultrafeminine designeren Cavallo. Det er denne utpregede femininiteten han gjerne vil få frem i kolleksjonene sine av dameklær, og som han jobber målrettet etter hver eneste dag. Frankremme er et relativt ungt merke, men det har allikevel allerede funnet sin nisje. Og den norske designeren har alltid vært ivrig etter å skubbe grensene på den norske motescenen. Når Frank Remme designer en kolleksjon med dameklær, så er kolleksjonen utviklet for å skape en tydelig identitet. Det kan noen ganger være lekent og har et overraskende element i seg, men alltid med et utgangspunkt i en estetikk det er ønsket er å fange oppmerksomhet. Hvis han designer en kjole, så er målet at folk skal snu seg etter kjolen på gaten.

Bærekraft og allsidighet

En av de aller største årsakene til at Frankremme har oppnådd den suksessen de allerede har fått, er fordi merket har vært i stand til å skape kolleksjoner som skiller seg ut samtidig som de består av klær kvinner faktisk har lyst til å kjøpe å gå med. Dette krever kvalitet i både design og materiale, holdbarhet, og allsidighet i tillegg til fult fokus på bæredyktighet i alle produksjonsleddene. Og sist men ikke minst, en utrolig god komfort. Bærekraften gjelder ikke minst i markedsføringen av. Det norske merket har ingen ambassadøravtaler, men derimot kvinnelige «muser». Det er personer som de ser opp til og blir inspirert av, er som oftest artister og kjendiser. Og respekten og inspirasjon går tydeligvis begge veier, for det er mange artister og kjendiser som er på kundelisten til Frankremme.MER INSPIRASJON:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

23 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.