Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

GULLKORN DESIGN

Siden 2012 har Gullkorn Design laget barneklær som både har et godt og tidløst design, og som er av særdeles god kvalitet. Når det kommer til barneklær, så skal det være ordentlig kvalitet. og her finner du et stort og rikt utvalg av flotte modeller fra dette norske merket.

Siden starten i 2012 har Gullkorn Design har ambisjoner om å lage gode barneklær. De skal ikke bare være slitesterke og av høy kvalitet, men også har et tidløst og bra design som er komfortable å gå med. bevegelsesfrihet er også viktig, og klærne gir barna perfekte betingelser for fri lek og utfoldelse i all slags vær.


Et firma i stadig vekst


Siden Gullkorn Design lager klær fra alle barn fra 9 måneder opp til 10 år, sier det seg selv at sortimentet og kolleksjonen er stor og variert. Inspirasjonen til de flotte barneklærne henter de fra kundene sine, og alle de aktive barna merket er med til å kle. Merket har hovedsete i Kristiansand, men har for lengst slått gjennom langt utenfor bygrensene. De har simpelthen vokseverk som så mange andre 7-åringer, og vokser sakte men sikkert sammen med de mange kundene og forhandlerne de har rundt omkring i hele landet. Og det er nettopp denne bevegelsen og utviklingen som gir merket motivasjon og inspirasjon til hele tiden å forbedre seg og designe og produsere lekre barneklær vi kan ha glede av i mange år fremover.


Barneklær med komfort og design


Når barna skal leke og føle seg veltilpasset og frie, så er det viktig at barneklærne er komfortable. Og her er materialvalget helt essensielt. Man kan lage flotte barneklær av mange forskjellige materialer, men hvis ikke kvaliteten er i orden, så er det hele til ingen nytte. Gullkorn Design velger stoffer og detaljer med omtanke, og lager praktiske plagg i god og myk kvalitet. Dette er viktig for at klærne ikke skal irritere sart barnehud, og samtidig klare hverdagens strabaser på lekeplassen. Klærne er designet med klare og rene linjer i et tidløst design som alltid er komfortable for barnet. Men det er ikke snakk om voksendesign.

Det hele foregår på barnas premisser, og hos Gullkorn Design er barnet alltid i fokus, og de skal alltid få lov til å se ut som barn. Det er mange som liker å kle barna sine i antrekk som ligner de voksnes, men det er ikke tilfellet her. Barn skal få lov til å være barn. Klærne har derfor en god passform og funksjon, slik at barnet har god bevegelsesfrihet og kan gå ut på eventyr i den store verden. For det er gjennom drømmer, lek og nysgjerrighet at barnet skaper sin egen identitet. Og med klær fra Gullkorn Design får barnet ditt barneklær som oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek.

Fjern alle filter

Gullkorn Design

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.