Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HUMMEL

Vi elsker retro, og det er ikke mange som kan retro bedre enn Hummel. Til tross for at de gjerne ser tilbake når de designer nye klær og sko, så gjør de det med en bevissthet om hva som skjer innenfor moteverden. Det er rett og slett retro på en veldig moderne måte.

Dette firmaets historie kunne like så gjerne starte med «det var en gang, og det er det igjen i dag». Merkevaren har nemlig gått tilbake i tiden for finne de gamle designene deres frem igjen, for å vise hva de kan innenfor retrobølgen. Historien starter i 1923, i den lille forstaden Eppendorf utenfor Hamburg. Her grunnla brødrene Messmer firmaet Messmer & Co. Dette firmaet solgte alt fra fotballsko til medisinballer. Siden 1923 har firmaet vært igjennom flere eiere, men siden 1980 har merket vært 100% danskeid. Rett før den nåværende eieren Christian Stadil oppkjøpte firmaet i år 2000, begynte merket å lansere den nye retrolinjen av tracksuits. Dette skulle vise seg å ikke være mindre enn en ekte revolusjon innenfor kles- og skobransjen.


Retro – også til barn


Kjennetegnet for denne retrolinjen har alltid vært «old school» sportsklær og sko. Det gjaldt alle produktene, uansett om det var jakker, sko, badetøy eller klær til voksne og barn. Denne retrolinjen henvender seg dessuten både til barn, babyer og voksne, og uansett om vi snakker om Hummels sko eller klær, så har det alltid vært billig i forhold til klær og sko fra konkurrerende sportsmerker. Det var det en gang, og det er det igjen i dag. Blant sortimentet til Hummel, finner du for eksempel fritidssko og sneakers, som kan brukes til trening eller som kule fritidssko. Du finner også sandaler til barn, som alle sitter godt på de små barneføttene. De er lette, myke og har en god støtsabsorbering, akkurat det som aktive barneføtter trenger.


Bukser, shorts og sko


Hummel leverer alltid fantastiske produkter, sesong etter sesong. Merket er kanskje mest kjent for sko og som sponsor for det danske fotballandslaget. Skoene kan brukes til de fleste anledninger, og du behøver ikke å være verken atlet eller sportsinteressert for å ta på deg et par vinterstøvler eller kjøpe et par Hummel-sko til barn. Hummel er for hele familien og henvender seg til alle aldre og typer. Det som spesielt kjennetegner sko fra Hummel, er de fargerike kolleksjonene. Så hvis du liker flotte farger, så er dette merket midt i blinken for deg. Det er selvfølgelig likevel også flere modeller i mer avdempede og nøytrale farger du kan velge mellom i tillegg. Både skoene og resten av klærne fra Hummel har dessuten også den fordelen at de er lette å blande og mikse med andre klesfavoritter. Det er bare deg og barna som setter grensene.


Slitesterkt og høy kvalitet


Det danske været er kanskje ikke like voldsomt og brutalt som det norske, men det krever uansett at fottøyet kan holde både snø og regn ute. Det kan uten tvil sko og klær fra Hummel. Uansett hva du kjøper fra Hummel, så kan du være sikker på at materialene er slitesterke og av høy kvalitet. Hvis du for eksempel kjøper et par bukser fra Hummel, så kan du være sikker på at de er designet for at du skal være aktiv. Det er ikke buksene som blir slitne først, det er deg. Hummel gir deg frie rammer til å leve et aktivt liv, og klærne gir deg nettopp denne friheten. Hvis du føler noen fysiske begrensinger, så er det i hvert fall ikke klærnes skyld.

Fjern alle filter

Hummel

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.