Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

IIS WOODLING

Det som kjennetegner kolleksjonen fra iis of Norway er moderne og aktuelle design med røtter fra norske tradisjoner. Kvinnen bak det fantastiske norske merket heter Siv Elise Seland, og hun har som mål å kreere flotte hverdagsklær, spesielt strikk, til den motebevisste kvinnen.

Når man skal designe klær til den skandinaviske kvinnen, så er det viktig å forstå hva hun har lyst til å gå med i hverdagen. Her er det nemlig ikke fokus på ekstravagante klær du bare kan bruke til spesielle anledninger, men klær du kan bruke hver eneste dag, og som både får deg til å se fin og flott ut, samtidig som klærne er behagelige. Og det klarer iis of Norway med bravur.


Naturen er en inspirasjonskilde


Skandinavisk design har etterhvert blitt populært i hele verden. Og det er ikke så rart. De elegante, tidløse og minimalistiske designene er noe alle kvinner vet å verdsette. Hos iis of Norway står det skandinaviske designet også i høysetet. Her handler det om mørke og melankolske vintre og det magiske lyset sommeren gir oss. Naturen spiller en viktig rolle når Seland designer klærne sine. Det er vanskelig å ikke bli inspirert av den utrolige naturen vi er velsignet med her til lands, og iis of Norway bruker kjærligheten til naturen som fundament i alle designene sine.

De nostalgiske minnene fra barndommen, været og naturen er viktige ingredienser og inspirasjonskilder for utviklingen og design av de komfortable og stilige plaggene. Og som været og naturen alltid er i forandring og bevegelse, står designeren Seland heller aldri stille. Hun utvikler og utvider hele tiden kolleksjonen sin, og i 2001 ble den første kolleksjonen av barneklær under navnet Little Mountains lansert.


Om Siv Elise Seland


Etter at sjefdesigneren Seland ble utdannet som motedesigner fra Teko i Danmark, fortsatte hun på Istituto Marangoni i Milano i Italia. Mens hun studerte designet hun klær for Davina as, før hun fullførte utdannelsen i 2003. Hun ble faktisk tilbudt å jobbe for Versace, men avslo og flyttet hjem til Jæren. Det var her hun følte seg hjemme, og det var her hun fikk inspirasjon. Ikke bare for å starte sitt eget firma, men også for å stifte familie. Det er en beslutning hun helt sikkert er glad for selv, og det er en avgjørelse vi er veldig glad for. Det er ingen ttvil om at denne talentfulle designeren hadde fått stor suksess hos Versace, men så ville vi ikke hatt gleden av iis of Norway.


Finn en som er perfekt til deg


Hvis du leter etter en god og varm ullgenser i elegant og tidløst skandinavisk design, så er iis of Norway helt klart merket for deg. Og vi er så heldige å ha et fint sortiment av de utrolig komfortable klærne her hos oss, og vi kan kun anbefale deg å ta en nærmere titt på kolleksjonen.

Fjern alle filter

iiS woodling

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.