Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Ipanema (28)

Ipanema-sko lar føttene dine puste fritt med fargerike design direkte fra de hippe og tropiske strendene i Brasil. Opplev strandlivet i hverdagen med et par avslappede sandaler og flipflops fra dette flotte merket!

Bedriften Grendene ble grunnlagt i 1971 av to brødre som ville skape moteriktig fottøy inspirert av Brasils særegne sjarme. Som følge av dette kom Sandalias Ipanema til verden i 2001 under moderselskapet Grendene. Ipanema sko er oppkalt etter en kjent strand i Rio de Janeiro, og stranden er omgitt av et fortau med et lett gjenkjennelig mønster, slik at du alltid vet hvor du er. Merket syns det er viktig å ha fortiden sin in mente, og stilen reflekterer Brasil, naturen og den livlige kulturen. I 2002 inngikk selskapet en avtale med selveste Gisele Bündchen, og hun har siden vært ambassadør og representant for merket og skoene deres. Alle sandaler og kjippkjapper er fortsatt inspirert av Brasils folk, natur, kultur og ikke minst motescenen.

Sandaler fra Ipanema reflekterer strandlivet

Flipflops fra Ipanema er alltid fargerike og festlige, og reflekterer hvor sandalene kommer fra. Et utall av mønstre og farger kombineres med nyskapende overdeler, slik at du kan kjøpe sandaler, kjippkjapper og kilesko fra merket. Et godt eksempel på den fargerike tendensen, er Ipanema Classic Premium som er perfekt til en tur på stranda i et langt skjørt eller kortbukser. Skoene kan også brukes når du bare skal ned og bade litt i bikinien din og trenger noe å ha på føttene fra hotellet og ned til vannet. De er også elegante og behagelige når du skal på sommerfesten, og de passer perfekt med en lys sommerkjole. På den måten får du et feminint utseende, samtidig som du har et preg av strand og fest. Skoene er avslappede og oftest inspirert av motetendensene på catwalken. Det betyr med andre ord at du alltid har moteriktige sandaler på føttene, uansett hvordan du kombinerer dem.

Sandaler til stranden, hagen og festen

Ipanema lager sandaler i gummi og syntetiske materialer. Dette gjør at de kan få ufattelig mange forskjellige uttrykk, farger og mønstre. Kolleksjonene er morsomme og aldri kjedelige, og selv etter en lang dag på stranden klarer skoene seg utrolig bra. Flipflops og andre sko og sandaler fra merket kan saktens klare lange gåturer i sand, på asfalt og på gress. De er spesielt velegnet til sommer og ferie, og som sko du enkelt kan putte føttene dine i. Rens skoene med en fuktig klut hvis det kommer mye smuss på dem, og kos deg med de rene skoene dine fra Ipanema.KJØPES OFTE SAMMEN MED:

Jeans

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

28 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.