EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Isbjörn of Sweden (38)

Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt grunnla Nordisk Kidswear i 2005. Deretter ble forretningskonseptet Isbjörn of Sweden født fordi de to kvinnene hadde problemer med å finne klær som passet til de aller minste med et aktivt utendørsliv. Her hos Miinto har vi nå plukket opp tråden der, og sørget for at du kan finne et godt utvalg av klær som alt fra lue og parkdress fra dette svenske merket.

Grunnen til at det ble en isbjørn som skulle være symbolet deres var nærmest en selvfølge. Det skulle nemlig være kraftige og slitesterke klær som kunne tåle det meste. Klærne fås i størrelse opptil 10 år, og kolleksjonen inneholder alt det barna trenger for å kle seg varmt og praktisk når de er aktive utendørs. Merket ble lansert i de mest eksklusive butikkene som forhandlet utendørsklær i Sverige, og i dag har Isbjörn of Sweden 150 forhandlere i Norge, Sverige og andre europeiske land.

Prisvinnende design og kvalitet

I 2009 bestemte de seg for å lansere merket i utlandet. På dette tidspunktet ble de også enige om å døpe om merket fra Nanook (inuittisk for isbjørn) til Isbjörn of Sweden, slik som vi kjenner merket i dag. I 2011 begynte det svenske merket å gjøre seg gjeldende på nye markeder i land som Finland, Storbritannia og Polen. En av årsakene til at suksessen ikke lot vente på seg, er at Isbjörn of Sweden lager utendørsklær i særdeles høy kvalitet til barn og med omtanke for naturen. Vinteren 2010/2011 ble Isbjörn of Sweden vinnerne av SOA Sustainability Award. Prisen skyldes den fantastiske Ekspedition Shell-jakken som nærmest ble revet ned av hyllene. Det er journalister fra de europeiske og skandinaviske Sport- og Utendørs Næringsliv som utgjør juryen, og oppgaven deres er å bedømme utendørsutstyr og kåre de beste produktene i de definerte kategoriene.

Klær som kan gå i arv

Isbjörn of Sweden jobber for å holde den mengden nye klær barnet trenger for å kunne boltre seg utendørs på et minimum. Når det kjøpes færre produkter, så kan man produsere færre produkter. Det igjen betyr mindre forurensning, mindre avfall og mindre handel. En av de tingene man kan gjøre for å oppnå dette, er å lage klær i høy kvalitet. Det svenske merket er spesialister på barneklær og produserer slitesterke produkter som varer i lang tid, og som det er meningen kan gå i arv. Gjennom å gi klærne videre til neste generasjon kan man produsere færre nye produkter, noe som selvfølgelig er til gavn for miljøet.

Slitestyrke og resirkulering

Når du for eksempel kjøper en parkdress fra Isbjörn of Sweden, så kjøper du et klesplagg som er veldig robust og slitesterkt. Hvis det er noe som går i stykker, så kan de fleste klærne repareres, og i disse tilfellene tilbyr Isbjörn of Sweden å reparere dem. Det forhindrer at man kaster klær for tidlig og unødvendig erstatter de med nye. Alle plagg har selvfølgelig en begrenset levetid, og vil på et eller annet tidspunkt bli ubrukelige. Når det er mulig, så forsøker Isbjörn of Sweden å gjenvinne og gjenbruke materialet for å minimere bruken av nye ressurser. Hvis du er interessert i barneklær som lue, parkdress, bukse, jakke og mye annet, så vil vi anbefale deg å ta en nærmere kikk på det store og varierte utvalget av produkter fra Isbjörn of Sweden her på siden.OPPDAG MER TIL BARN:

Barneklær

Barnesko

Vinterjakker til barn

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

38 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.