GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK
Forside Brands Joha

Joha (267)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

267 produkter funnet

Joha

Joha er Skandinavias største produsent av ullartikler, nattøy og undertøy til aktive barn, små som store. Bedriften har mer enn 40 års erfaring, og har idag egen produksjonsfabrikk i Ukraina med flere enn 350 ansatte. Joha har eget lager i Tyskland og det er der de står for distribusjonen av Johas produkter.

 

Kalde norske vintre krever gode klær. Bruk en tynn ulltrøye og ullstilongs fra Joha som baselag, isoler med et tykkere lag i polyesterfleece eller ullflece og avslutt med et vind- og vanntett lag som beskytter mot våt snø og kald vind, så er barnet klar til å takle det norske været. Mange av ulldressene til Joha har også sokker som kan brettes over barnets føtter når det sitter i vognen, og brettes tilbake når man kommer inn for at barnet ikke skal skli på gulvet. 


Joha finnes i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Belgia, Holland og Russland, og markedsføres i 40-150 land, og i ca 900 butikker. Produktene til Joha er kjennetegnet med god kvalitet og at de kun bruker de beste materialer. Her kan man vaske plaggene igjen, og igjen uten at de blir noe spesiellt slitt. Det tidløsesnittet gjør Johas produkter svært populære.

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.