EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Joha

Joha (50)

Joha er Skandinavias største produsent av ullartikler, nattøy og undertøy til aktive barn, små som store. Bedriften har mer enn 40 års erfaring, og har idag egen produksjonsfabrikk i Ukraina med flere enn 350 ansatte. Joha har eget lager i Tyskland og det er der de står for distribusjonen av Johas produkter.

 

Kalde norske vintre krever gode klær. Bruk en tynn ulltrøye og ullstilongs fra Joha som baselag, isoler med et tykkere lag i polyesterfleece eller ullflece og avslutt med et vind- og vanntett lag som beskytter mot våt snø og kald vind, så er barnet klar til å takle det norske været. Mange av ulldressene til Joha har også sokker som kan brettes over barnets føtter når det sitter i vognen, og brettes tilbake når man kommer inn for at barnet ikke skal skli på gulvet. 


Joha finnes i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Belgia, Holland og Russland, og markedsføres i 40-150 land, og i ca 900 butikker. Produktene til Joha er kjennetegnet med god kvalitet og at de kun bruker de beste materialer. Her kan man vaske plaggene igjen, og igjen uten at de blir noe spesiellt slitt. Det tidløsesnittet gjør Johas produkter svært populære.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

50 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.