EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Jotunheim (15)

Elsker du friluftslivet, men savner du friluftsklær som både ser flott ut og som varmer og er funksjonelle? Da bør du ta en nærmere kikk på klesmerket Jotunheim. Her får du alt fra fantastisk ullundertøy til varme og slitesterke jakker. Dermed kan du gjøre det du har aller mest lyst til, nemlig nyte naturen.

Jotunheim er Sport 1s eget merke, og består av mange forskjellige produkter innenfor sport-, tur- og friluftsutstyr. Kolleksjonene består av klær og utstyr som sikrer deg komfortable og funksjonelle plagg fra innerst til ytterst. Dessuten finner du alt du trenger innenfor turutstyr, uansett hvor langt eller kort du har tenkt å gå, og uansett vær.

Navnet er et naturlig valg

Vi kjenner alle Jotunheimen, og det er ikke uten grunn at Sport 1 har valgt dette navnet på kleskolleksjonen sin. Området strekker seg over et enormt område, og går fra Ottadalen i nord ned til Valdres i sør, og fra Gudbrandsdalen i øst til Sogn i vest. Jotunheimen stammer fra norrøn mytologi, og betyr kjempenes hjem, og det er der vi nordmenn hører hjemme. Jotunheimen er også trollenes hjem, noe vi også kan identifisere oss med.

Området har alltid vært forbundet med masse mystikk, noe som i og for seg kanskje ikke er så merkelig, for området byr på så utrolig mye. Det er der vi finner Norges høyeste fjell, og hvor du kan få noen av landets største naturopplevelser. En vandretur over Besseggen er noe mange nordmenn har gjort, og noe man aldri glemmer. Fantastiske klippe- og fjellformasjoner har trollbundet, inspirert, intimidert og preget nordmenn i tusenvis av år, og sammen med den urørte naturen er det lett å forestille seg hvordan mytene og historiene oppstod.

Det er et område vi elsker å ferdes i, og et opplagt navn på klær som hjelper oss til å utforske og oppleve området enda mer. For det er viktig med riktig utstyr når man ferdes i Jotunheimen. Været kan skifte på et øyeblikk. I Jotunheimen kan det gå fra sol til snø før du vet ordet av det, og derfor er det viktig at man har noe som holder en varm og tørr. Ull er noe av det aller beste man kan bruke når man ferdes på fjellet, siden det både varmer og er et godt ventilerende materiale. Med ullundertøy fra Jotunheim kan du være trygg på at du får en varm og trygg ferd i fjellet. Det skal selvfølgelig mer til, og skikkelig friluftsklær som varme og vanntette støvler, pustende og isolerende jakke og bukse, i tillegg til en skikkelig ryggsekk, er absolutte nødvendigheter, og alt dette kan du få tak i hos det norske merket Jotunheim.SJEKK OGSÅ UT:

Dunjakker

Superundertøy

Parkas

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

15 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.