Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

KASTEL

I 2011 ble et par sneakers-entusiaster lei av å gå med sneakers som var designet for varmere vær enn det barske klimaet de selv befant seg i. De eneste skoene de hadde mulighet for å gå med på den tiden var enten laget av lerret, semsket skinn eller kraftige som fjellsko. Den ene typen manglet isolering mot kulden og regn, mens den andre manglet stil. Derfor bestemte de seg for å relansere Kastel, en av favorittprodusentene av sneakers fra California på 90-tallet. Dette var sko som var populære blant annet innenfor skate-miljøet og andre undergrunnskulturer på den tiden.

Det er dessverre ikke så enkelt at man bare kan relansere et merke – de var også nødt til å utvide kolleksjonen, blant annet ved å inkludere boots. Det hele ble gjort med et grunnleggende fokus på hva som kreves av sko når det både gjelder klima og design i Norden. Resultatet ble Kastel: Inspirert av California, formet av Skandinavia. De skulle kunne brukes i all slags vær og klima, og kunne tåle det aller meste.


Først funksjon, så stil


Stil er viktig i mer eller mindre alle aspekter når det gjelder hverdagslivet i Norden, men for designeren Andreas Malo Dyb er funksjonaliteten det aller viktigste. Han brukte flere år på å designe og utvikle teknisk avansert fottøy for førende norske skomerker, og denne erfaringen tok han med seg til Kastel. Kolleksjonen er delt i to og har et utvalg med teknologi som gjør at du holder føttene dine varme og tørre, selv når det er midt på vinteren. Den andre halvdelen består av sko med skikkelig ventilering og naturlige og pustende materialer, slik at føttene får luft når sola skinner på sitt sterkeste om sommeren. Selv om disse skoene er utrolig funksjonelle forblir Kastel tro mot prinsippet om rene skandinaviske design, uten unødvendig dilldall. De fortsetter også å samarbeide med internasjonale og kreative partnere fra New York til Milano. Ambisjonen er å designe med mål og mening, og å sørge for at det blir slutt på våte sokker!


Stil med vanntette sneakers


Når man tenker på vanntette sko så tenker man mest på støvler av et eller annet slag, og ikke nødvendigvis på vanntette sneakers. Likevel er det akkurat det du får hos Kastel. Disse skoene er nemlig resultatet av det prosjektet de startet da de ønsket å lage de perfekte skoene for det norske og skandinaviske klimaet. Skoene har en design som består av rene linjer og har et typisk skandinavisk uttrykk. Det avslappede og rene skandinaviske designet er ikke bare populært her oppe i nord, men nå også i hele verden. Når du går med vanntette sneakers fra Kastel så er du med andre ord ikke bare moderne her i Norden, men rett og slett over hele kloden. Dessuten gjør de rene linjene at du kan kombinere skoene med nesten hva som helst. Du kan velge enten å ta på deg et par stramme eller løse bukser, og en kort sommerjakke eller tykk og lang vinterjakke. Det spiller ingen rolle, for skoene spiller på lag med det hele, også hvis du går i et skjørt eller en kjole. Utvalget er bredt og det finnes helt sikkert en modell som passer for deg.

Fjern alle filter

Kastel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.