Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LE SPECS

Vet du hva de aller hotteste kjendisene har til felles? De går med solbriller fra Le Specs! Så hvis du ikke har lyst til å gå glipp av den nyeste moten innenfor solbriller, så skaff deg et par fra kjendisenes favorittmerke!

Le Specs høres fransk ut, men merket er faktisk fra Australia. Merkevaren ble grunnlagt i 1979, og fikk suksess med én gang på grunn av de fantastiske produktene deres. Nesten 40 år senere har de nå også blitt verdenskjente for de ikoniske kolleksjonene sine, og brillene selges i dag i over 30 land. Blant de mest lojale kundene finner vi kjendiser som Rihanna, Kate Moss, Kesha og Gigi Hadid. Listen er lang, og det ville vært umulig å nevne alle de kjente Le Specs-bærerne. Dog, felles for alle er at de alle sammen har funnet favorittmodellene sine hos dette australske merket.


Mote gjennom fire tiår


Med de nytenkende kolleksjonene sine, er Le Specs blant de ledende innenfor bransjen, og de lykkes med å nå ut til en stor skare av tilhengere med forskjellige stiler og modeller. LUXE-kolleksjonen er tidløs og stilren, mens Adam Selman-kolleksjonen er preget av mer kant. Le Specs står for kvalitet, og gjennom nesten 40 år har de bevist at kvalitet er noe som varer.


Få et komplett antrekk med solbriller fra Le Specs


Le Specs lager ikke bare briller som skal brukes om sommeren. Disse brillene er så stilige at du kan ha dem på akkurat når du vil! Antrekket ditt er ikke komplett uten et par briller fra Le Specs, og du kan ha dem på hodet eller rundt halsen etter at solen har gått ned. Solbrillene er det ultimate tilbehøret til et hvilket som helst antrekk. Blant bestselgere finner vi modeller som Wild Child. Disse brillene kommer i flere forskjellige farger, og har refleksive glass som gjør at du kan føle deg helt sikker på at ingen kan se hvor du kikker hen. Dette er bare en av mange populære modeller, og du finner helt sikkert et par som er perfekt for deg og stilen din. Uansett hva du skal i sommer, så er vesken ikke klar til å lukkes før du har pakket et par solbriller fra Le Specs ned i den.


Hvilken stil passer til deg?


Blant Hollywoodfavorittene finner vi Le Specs Halfmoon Magic. Den katteinspirerte modellen med speilglass er ikke bare utrolig stilig, men den blokkerer også for de skadelige strålene fra solen med UV-beskyttelse. Den mer subtile modellen Runaways blir aldri umoderne på grunn av den klassiske formen. Le Specs er det merket kjendisene går til når de skal ha et par nye solbriller. Bare spør Cara Delevingne, Rosie Huntington Whitley, Christina Milan eller Katy Perry. Det er bare enda et lite utplukk av de kjendisene som har falt pladask for solbrillene fra Le Specs. Uansett om du skal en tur på stranda, på festival eller bare ut på byen – disse solbrillene gjør alle antrekk komplette.

Fjern alle filter

Le Specs

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.