Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Lempelius

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LEMPELIUS

Hvis du er på utkikk etter en jakke eller en parkas, så er Lempelius merket for deg. de designerer og produserer en helt ny generasjon av yttertøy, og er kjent for produkter som både er slitesterke og moteriktige. Vi er glade for å kunne presentere produkter fra dette fantastiske merket, hvor både feminint design og funksjon går hånd i hånd.

Yttertøysmerket har navnet sitt etter grunnleggeren Bettina Lempelius. Hun ble utdannet fra Fashion Institute of Technology i New york, og etter studiene flyttet hun tilbake til hjembyen Berlin. Her arbeidet hun som sjefsdesigner i moteindustrien gjennom 11 år før hun i 2004 bestemte seg for at tiden var inne for å lansere sine egne kolleksjoner.


Unik jakke og parkas


Bettina Lempelius er en desidert spesialist på sitt felt, og har dedikert sitt virke til design og produksjon av parkas og jakker. Funksjonalitet og design er kravene som stilles til alle designene, og det er ingen detaljer som blir oversett eller som er for små. Fra materialer av aller høyeste kvalitet, sofistikerte farger og rene linjer blir det gode resultater. De unike designene av parkas og dunjakker er avslappede, tøffe, og helt og aldeles tidløse. Lempelius har alltid vært spesielt inspirert av naturlighet og enkelhet, og plaggene representerer en ny og sofistikert form for avslappethet.


Funksjon og design i høysetet


Her hos Miinto kan du finne flere forskjellige modeller, og vi er helt sikre på at du finner en ny favoritt. Prøv for eksempel en tidløs parkas med myk kaninpels i hetten. Denne modellen har innsnevring i livet, noe som gjør at man lettere kan fremheve ens feminine og flotte former. Dessuten blir passformen helt perfekt, og jakken holder bedre på varmen en kald vinterdag. Hvis du helst ikke vil ha ekte pels, så kan du her velge en elegant parkas med fuskepels i hetten.

Også denne modellen har innsnevring i livet, og en avtakbar hette. Felles for de fleste modellene er at de både er vannavvisende og varmeisolerende. Hos Lempelius får du en jakke eller parkas som er synonymt med moderne og tidløst design, og som er designet med en perfekt balansegang mellom det avslappede og elegante. De finnes i flere forskjellige design som korte, mellomlange, vide og litt mer tettsittende. Det er derfor ikke så rart at merket i dag er et av de mest ettertraktede motemerkene for fasjonable ytterklær. Klærne selges i mer enn 20 forskjellige land rundt omkring i hele verden, og antallet vokser støtt og stadig. En jakke eller parkas fra Lempelius er en god investering, og den kommer til å være bestevennen din i mange år fremover.

Fjern alle filter

Lempelius

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.