EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Livly

Livly (19)

Lisa Carrol er designeren og den nybakte mammaen bak det fantastiske merket Livly. Hun drømte om å skape et merke som kunne tilby de aller mykeste materialene med drømmeaktige trykk på. Hun drømte aldri om at hun kom til å skape et merke for mødre over hele verden. Her hos Miinto har vi nå et stort utvalg av barneklær som tar hensyn til barnas sarte hud.

Livly ble stiftet i 2011 etter at tvillingene hennes ble født for tidlig. Det viste seg at de hadde veldig sart hud, slik mange andre nyfødte også har. Det førte til at Lisa Carrol gikk på jakt etter den mykeste bomullen i hele verden: Pima bomull. Etter utallige reiser til Peru og besøk hos forskjellige leverandør, forhandlere og bomullsmarker, begynte hun å utvikle det hun mener er uunnværlige barneklær.

Drømmeaktig, fantasifullt og lekkert

Lisa Carrols drøm om å åpne en egen butikk med babyklær ble til virkelighet når hun åpnet sin første butikk i Stockholm i Sverige. Hennes drøm og visjon brakte barn til drømmeland med komfortable barneklær med unike trykk. Den gang ble alt sammen designet i Lisas egen leilighet i Stockholm. Livly hadde endelig blitt til virkelighet. Hun kommer selv fra en familie av designere og syersker, og hun fant fort sin nisje og er nå berømt for sitt fantastiske design av barneklær med trykk, farger og former.

I dag designes ikke klærne lenger i Lisas leilighet, men i et eget designstudio. Stemningen i studioet er preget av en konstant kreativitet hvor farger, materialer og mønstre ses i alle krinkler og kroker, og er en del av prosessen og veien mot den neste kolleksjonen av eksklusive barneklær til de aller minste. De fleste som besøker studioet beskriver det som drømmeland hvor barna kan utforske og fantasere seg til et deilig og varmt sted fylt av kjærlighet. Livly er kjent for å skape fantasifulle og drømmeaktige illustrasjoner, og det er nettopp denne fantasifulle verden som kjennetegnet for det svenske merket.

Den aller mykeste bomullen som finnes

Livly produserer sparkebukser og andre barneklær av 100 % Pima bomull. Dette er en bomullstype som er helt utrolig myk. Denne finnes det ikke maken til i hele verden. Mykheten er selvfølgelig viktig med tanke på barnas sarte hud. Nyfødte barn har nemlig opptil 10 ganger mer sensitiv og sart hud enn resten av oss – noe som vi lett glemmer. Selv om det nyfødte barnet utviklet seg fra et embryo til et nyfødt lite barn i løpet av ni måneder, kan det ta opptil 12 måneder før barnas hud er ferdig utviklet.

Pima bomull kommer fra Peru, og det var her Lisa for første gang bli kjent med den fantastiske bomullstypen. Hun bestemte seg allerede etter det første møtet. Dette var det riktige materialet for henne i hennes mål om å skape en kolleksjon av babyklær som er laget av det aller mykeste og mest behagelige materialet som finnes til babyer, barn og mødre. Når man så blander de beste materialene man kan få med fantastisk design, flotte farger og unike trykk, er det ikke merkelig at barneklær fra Livly er så ettertraktet. Hvis du leter etter et par sparkebukser eller andre typer barneklær i den aller beste kvaliteten som finnes, så kan du finne et godt utvalg her på siden. Dette er barneklær vi er helt sikre på at både du og barnet blir veldig glad for.POPULÆRE KATEGORIER TIL DE MINSTE:

Barneklær

Barnesko

Vinterjakker til barn

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

19 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.