EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Memini (246)

Hvis du gjerne vil ha skikkelige barneklær som både ser fantastiske ut og som er laget i høy kvalitet, er det norske merket MeMini noe for deg. Her på Miinto setter vi pris på kvalitet og mote, og derfor har vi et stort og flott utvalg av barneklær fra dette merket her på siden.

Den aller første kolleksjonen fra MeMini ble lansert tilbake i 2006. merket er faktisk en av de aller første uavhengige designerne og produsentene av barneklær i Norge, og baserer designene sine på nordisk strikketradisjon og kulturarv. Siden lanseringen av den første kolleksjonen har det gått veldig fort, og flere og flere har fått MeMini som sitt favorittmerke når de skal kjøpe barneklær. Faktisk har de blitt så populære, at de i dag er blant de mest solgte norske barneklesmerkene.

Bestemte seg for å lage barneklær selv

Det hele startet fordi klesdesigneren Kristine Vikse savnet fine barneklær til sine egne små gutter. Hun følte ikke det var så mye å velge mellom, og utvalget var stort sett det samme uansett hvor hun gikk. Hun bestemte seg derfor for å starte MeMini, og klærne henter i dag inspirasjon fra historiefortellinger og eventyr fra Skandinaviske fortellere og kunstnere som Astrid Lindgren, Elsa Beskow og Carl Larsson.

Målet ved produksjonen

Tanken bak og målet for alle barneklærne merket designer, er at barn skal ha lov til å være barn, i tillegg til at klærne skal bære en historie om nordisk nostalgi. Klærne er beregnet til hverdagsbruk, og er derfor laget i en høy kvalitet. og nettopp denne kombinasjonen av flott, norsk design og kvaliteter som tåler hverdagsbruk, er en uslåelig kombinasjon alle barneforeldre setter pris på. Her får du barneklær som tåler å bli brukt av aktive barn, og som ikke minst tåler å bli vasket gjentatte ganger.

Flotte klær produsert på den riktige måten

Detaljer som norske strikkemønstre og historiske design fra mange forskjellige tidsepoker av norske håndverkstradisjoner gjenspeiles i designet. Klærne er resultatet av en fantastisk kombinasjon av norske tradisjoner med moderne plagg som er tilpasset en tidsriktig, skandinavisk stil.

Og i tillegg til å ha fokus på god design, flotte detaljer og høy kvalitet, har MeMini også fokus på selve produksjonen. Det er særdeles viktig at den ikke bare er bærekraftig, men også etisk riktig. Det er tross alt barna som skal overta denne kloden, og det ville være både ironisk og fatalt å kle de små i barneklær som er laget på en måte som ødelegger fremtiden deres. Derfor er miljøvennlighet og etikk nøkkelordene i produksjonen av de fantastiske barneklærne fra MeMini.POPULÆRE KATEGORIER TIL DE MINSTE:

Barneklær

Barnesko

Jakker til barn

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

246 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.