Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MILK ATELIER

Milk Atelier er et norsk dansk samarbeid som har en kul kolleksjon med myke hettegensere og genserkjoler i herlige og friske farger! Plaggene er produsert i 100% bomull og du kommer garantert til å finne ditt favoritt koseplagg!

De trendy nyhetene fra Milk Atelier finner du hos Miinto. I kolleksjonen finner du de deiligste collegegenserne i friske farger med stilig print. Milk Atelier har også kule denimbukser og klassiske hvite t-skjorter med artige detaljer.


Milk Atelier er koseklær med edge


Med sosial distansering og selvkarantene i kraft i mange land, har mange fått beskjeden om at de må jobbe hjemmefra. Så her kan man si at Milk Atelier har slått to fluer i en smekk! I en tid hvor mange bedrifter slet, kunne altså Milk Atelier se sitt snitt og vise fram disse stilige, myke og gode klærne som gjorde at det å sitte hjemme og praktisere sosial distansering ikke ble så ille likevel.

Vi vet at det frister, men ikke gå i fella med å starte dagen i pysjen eller en av dine gamle gensere. Ta heller en titt på Milk Atelier sin kolleksjon. Vi vet at hverdagen har vært tøff og vanskelig for mange, og derfor vil vi at du skal unne deg en skikkelig god kosebukse eller kosegenser. Hold igang den daglige rutinen, stå opp, stell deg, kle deg som om du skal ut av døra for å gå på skole eller jobb, og snu humøret så fort du ser at Milk Atelier antrekket ditt har ankommet!


Bergen Dress - kose-antrekkets dronning


Bergen Dress fra Milk Atelier kaller vi for dronningen over alle koseantrekk. Den lange college-kjolen har hette med snøring, lange og romslige ermer, en liten logo på brystet og tekst på ryggen. Etter du har tatt den på deg vil du se at den vil nå deg rett over knærne. Og den myke kvaliteten med superdeilig fleece fòr på innsiden, vil gjøre at du aldri får lyst å ta den av deg igjen. Hos Miinto finner du Bergen Dress i fargene: Beige, oransje, gul, hvit og rosa. Om du ikke vil bruke den som en kjole, forstår vi godt at du vil kombinere den med de beste kosebuksene vi har på lager.


Tofta Shorts fra Milk Atelier


Med en myk og vid shorts fra Milk Atelier kan du gå sommeren i møte med en komfortabel og kul stil. Den behagelige shortsen har vært populær hos Miinto i år, så vi anbefaler at du ikke bruker altfor lang tid før du tar valget ditt. Kombinert med en av Milk Ateliers t-skjorter kan du komme i gang med volleyball-kampen. Endelig er det lov med litt nærkontakt igjen!


Bukser fra Milk AtelierSelv om det kan virke sånn, så er det ikke slik at Milk Atelier kun har koseklær i kolleksjonen sin. Men alle klærne til Milk Atelier er behagelige! Det er også visjonen til designeren. De har denim-bukser, cord-bukser, chino-bukser og cord-jeans. Vi anbefaler at du tar en titt, for du kan opp med å bli positivt overrasket!


Fjern alle filter

Milk Atelier

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.