Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MINISTRY OF STYLE

Ministry of Style er et bærekraftig klesmerke som byr på et nydelig utvalg av bohemske og romantiske uttrykk med feminine linjer og flatterende passformer. Klesmerket produseres i Australia, på en etisk måte. Det at de produserer bærekraftige luksusprodukter gjør at dette merket skiller seg ut i mengden. De har et fantastisk lekkert utvalg av elegante plagg som passer perfekt for enhver stilsikker kvinne.

Med klær fra Ministry of Style blir det lekende lett å oppdage din egen unike og personlige stil, som passer deg og din fasong. Og ikke minst, som passer lommeboken din. For selv om plaggene har en prislapp som er litt høyere enn det du kanskje er vant til å bruke på klær, kan vi garantere deg at du får det du betaler for. Vidunderlige design i svært god kvalitet. Plaggene du finner på denne siden vil du ha stor glede av i en årrekke.


Den bohemske stilen


Ministry of Style har et fantastisk utvalg av plagg som tilhører den bohemske stilen. Dette er en stil som ofte forbindes med ulike trendsettere og kunstnere, og er en svært behagelig stil å gå for. Klærne er luftige, og detaljene er lekre. En bohemsk kjole kan brukes på jobb en varm sommerdag, er perfekt for en bytur, og enda bedre om du bare skal ha en rolig venninnekveld over et glass vin.

Kombiner gjerne en bohemsk kjole med en trendy hatt, og et hav av smykker. Her gjelder det at mer er bedre, og om du ønsker å toppe det hele med en romantisk flette i håret, er du klar for alt dagen har å by på. Dette er en stil som aldri går av moten, og Ministry of Style har med sine plagg i deilige farger og mønstre vært med på å gjøre dette til en tidløs og elegant stil.


Ministry of Style – kjærlighetens klær


Er du på utkikk etter kjærlighetens klær som gir det romantiske uttrykket du alltid har vært på jakt etter? Da har du virkelig kommet til rett sted. Ministry of Style er selve symbolet på kjærlighetens klær, og har oppkalt noen av plaggene sine deretter. Nemlig Amora, som betyr kjærlighet på spansk. Amora byr på nydelige kjoler i lekre farger, med høy hals og knapper i front. Med ballongermer og eksklusive detaljer, blir dette raskt din nye favorittkjole. De fås i både rød, grønn og rosa, og er et blikkfang de fleste vil legge merke til.

Om ikke du er spesielt glad i å gå med kjoler, kan vi glede deg med at denne også finnes som bluse. Da kan den kombineres med et lekkert skjørt, eller en klassisk jeans som momentant vil gi deg et romantisk uttrykk som kler de aller fleste. Blusen har unike håndverksdetaljer i forgrunnen, med folkloristiske trykk forsterket med dekorative detaljer. Et fantastisk lekkert plagg som fort blir din nye favoritt.


Vakre skjørt og stilige shorts


Hvor deilig er det ikke å bytte ut buksen og jeansen med et skjørt eller en shorts når dagene blir varmere? Enda deiligere blir det med et skjørt eller en shorts fra Ministry Of Style. Her finner du alt fra nydelige shorts med høyt liv, til en shorts med feminine detaljer og delikate bohemske elementer. Er skjørt mer din greie, får du et romantisk bohemsk skjørt i duse toner, som enten kan passes sammen med en identisk bluse, eller kanskje med noe helt annet.

For disse plaggene fra Ministry of Style er svært enkle å style. Skjørtet kan med fordel styles med en hvit, enkel T-skjorte og en svart skinnjakke for et litt rocka uttrykk. Topper du det hele med et par svarte skinnboots, er antrekket komplett. Det kan også styles med en strikkegenser for en litt kjøligere kveld på hytta, eller med en svart singlet. Her er det kun fantasien som setter grenser, for mulighetene er uendelige.


Skap din egen unike stil


Målet til Ministry of Style er å gjøre det enkelt for deg å skape din helt egen, unike stil. En stil som kler både personligheten din, og budsjettet ditt. Med klær fra dette eksklusive merket blir det enkelt å sette samme enn lekker garderobe som tar selvtilliten din til nye høyder. I tillegg er merket bærekraftig, noe som gjør at du kan shoppe luksus av høy kvalitet med god samvittighet.

På denne siden har vi samlet det beste som Ministry of Style har å by på, slik at du kan lene deg tilbake med en deilig kopp kaffe mens du koser deg med å legge dine nye favorittplagg i handlekurven. Plagg som gjør at du skiller deg ut, og som får deg til å føle deg fantastisk. Aldri mer en kleskrise, og alltid klar for hva enn dagen måtte by på.

Enten du er på jakt etter romantiske kjoler med lekre detaljer til den neste sommerfesten, lette bluser som er komfortable å bære en lang arbeidsdag, eller en Gardenia Romper som er inspirert av tradisjonelle håndverks- og arvede blomstermønstre, så vil du finne det her på denne siden. Dette er et merke som blir mer og mer populært i moteverdenen, og vil du sikre deg ditt første plagg herfra før alle andre gjør det samme, er tiden virkelig inne. Tiden er inne for å skinne, for å la selvtilliten blomstre som aldri før, og på hvilken annen måte er det bedre å gjøre det på enn ved å gå til innkjøp av klær fra et så fantastisk og unikt merke som Ministry of Style.

Fjern alle filter

Ministry of Style

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.