GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK
Forside Brands Minus

Minus (122)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

122 produkter funnet

Minus

Minus er skandinavisk design på en ny måte. De kaller det Redefinert Skandinavisk der de blander det klassiske og minimalistiske ved den skandinaviske designkulturen med nye print, mønster og løsninger. Det danske merket er en del av en lang designtradisjon i Skandinavia som er kjent for å være funksjonell, tidløs og med en kvalitet som skal vare.

Teamet bak Minus ønsker å utfordre minimalismen i den skandinaviske designen ved å våge mer. De er selvutnevnte perfeksjonister med et øye for detaljer. Med en kjærlighet for faget designer de for å tilby motebevisste kvinner noe eget. En klassisk skandinavisk stil, med uventete elementer og spennende detaljer. De tolker trender og tendenser i motebildet på en helt egen måte for å kunne tilby kunden en egen Minus-opplevelse og en motehverdag som gir deg noe ekstra.

Hos Minus finner du alt fra moderne bluser og klassiske bukser med en vri, til røffere topper med et minimalistisk snitt og et maksimalistisk uttrykk. Jakker er Minus sin spesialitet, og de mener at et hvert antrekk fortjener den perfekte jakke for å komplimentere det. Klærne kan lett kombineres for en pyntet hverdag eller til fest. Kle en kjole i eksklusivt stoff ned med en røff jakke, eller pynt opp hverdagsantrekket med en luksuriøs bukse. Kjøp Minus på nett hos miinto.no og få klærne tilsendt fraktfritt i Norge. 

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.