Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Minus

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MINUS

Minus er skandinavisk design på en ny måte. De kaller det Redefinert Skandinavisk der de blander det klassiske og minimalistiske ved den skandinaviske designkulturen med nye print, mønster og løsninger. Det danske merket er en del av en lang designtradisjon i Skandinavia som er kjent for å være funksjonell, tidløs og med en kvalitet som skal vare.

Teamet bak Minus ønsker å utfordre minimalismen i den skandinaviske designen ved å våge mer. De er selvutnevnte perfeksjonister med et øye for detaljer. Med en kjærlighet for faget designer de for å tilby motebevisste kvinner noe eget. En klassisk skandinavisk stil, med uventete elementer og spennende detaljer. De tolker trender og tendenser i motebildet på en helt egen måte for å kunne tilby kunden en egen Minus-opplevelse og en motehverdag som gir deg noe ekstra.

Hos Minus finner du alt fra moderne bluser og klassiske bukser med en vri, til røffere topper med et minimalistisk snitt og et maksimalistisk uttrykk. Jakker er Minus sin spesialitet, og de mener at et hvert antrekk fortjener den perfekte jakke for å komplimentere det. Klærne kan lett kombineres for en pyntet hverdag eller til fest. Kle en kjole i eksklusivt stoff ned med en røff jakke, eller pynt opp hverdagsantrekket med en luksuriøs bukse. Kjøp Minus på nett hos miinto.no og få klærne tilsendt fraktfritt i Norge.

Fjern alle filter

Minus

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.