GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Moods Of Norway (7)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

7 produkter funnet

Moods Of Norway

Peder Børresen, Simen Staalnacke fra bygda Stryn, er gründerene bak det fantastiske norske merket Moods Of Norway. Det var i en kjeller i den idylliske bygden at guttene skapte det nå verdenskjente merket Moods Of Norway. Ideen deres var å starte noe som kunne representere den norske tradisjonen. De begynte å jobbe videre med ideen og etterhvert møtte de også svensken Stefan Dahlquist som ble en del av teamet.

Etter mange år på reisefot da de kom hjem igjen til Norge, satt de igjen med mye inspirasjon for å utrykke det som senere skulle bli et verdenskjent merke. 
De har en rosa traktor av merket Fregusson TE20, som sin logo, og inni alle dresser har du signaturen 234.243, som refererer til antall traktorer i Norge. 

Kolleksjonen til Moods er tredelt. Street, Casual og Coctail. De selger både til kvinner og menn. I 2006, vant Moods-guttene Schieblers Legats Talentpris for god design. De har butikker i hele 12 land, og i 2009 åpnet de en egen Moods-butikk. De dobler driftsinntektene sine nesten hvert år. Showroomet og hovedkontoret er fortsatt i bygden Stryn, et magisk sted kjent for isbreer, laksefiske og nå Moods Of Norway. Disse guttene satset på sjarm, og har åpnet flere butikker i små søte bygder, som feks Flø. Flø ligger utenfor Ålesund og har 160 innbyggere. Moods of Norway har vært i rampelyset i over 6 år, og lever fremdeles etter samme filosofi. Målet er å lage glade, fargerike klær og glede mennesker rundt om i verden.

 

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.