Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NA-KD

NA-KD leverer moteriktige klær til kvinner som har sans for mote og kvalitet. Finn en kjole med dristige fargevalg eller festlige mønstre, eller med rolige farger og klassiske snitt. Kombinasjonsmulighetene er nærmest uendelige, og du er garantert et stilig antrekk når du har klær fra dette svenske merket.

Dette svenske motemerket har siden 2015 skapt mote til den stilbevisste kvinnen. Hvert år blir NA-KDs suksess større og større, og i dag er merket et av de 20 hurtigst voksende merkene i Europa. Den store suksessen sees ikke bare på de utrolige salgstallene, som bare blir høyere og høyere hver eneste måned, men klærne har også i løpet av de seneste årene blitt båret av diverse kjendiser. Disse har attpåtil vært ute offentlig og anbefalt merket til alle andre. Det er hva man kaller god reklame!


Kjoler til ethvert humør og anledning


Når du tar på deg klær fra NA-KD, så kan du være sikker på å være stilfull og moteriktig fra topp til tå. Merket er forholdvis nytt, i hvert fall her i Norge, så det er jo ikke en selvfølge at du kjenner merket så godt. Vi kan derfor kun anbefale at du tar en nærmere titt på det store utvalget du finner her hos Miinto. Her kan du for eksempel finne en kjole som hjelper deg med å sette litt mer kulør på tilværelsen. Du kan dessuten også finne en ren og enkel kjole, hvis du heller vil ha en mer klassisk stil. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare kjolene, men for hele kolleksjonen.


Alltid på moten


Felles for alle produktene fra NA-KD er at det er snakk om både moteriktige og modige bekledningsgjenstander. Med modige plagg menes det at dette svenske merket ikke er sjenert eller tilbakeholden når det gjelder å bruke farger, for mønstrene er ofte tilsatt litt ekstra glitter og glam. De er også moteriktige på den måten at de alltid følger de aktuelle motetendensene i de største motemetropolene. Du er derfor alltid sikret moteriktige klær når du kjøper antrekket ditt fra dette svenske motemerket.


Fest og farger, eller rolig og klassisk


Du kan selvfølgelig også finne litt mer rolige og dempede plagg hos NA-KD. Flere av de mer enkle elementene fra merket har dessuten fått tilføyd små og spennende detaljer som gjør klærne unike og mer iøynefallende. Du kan med andre ord både skru opp og ned for festlighetene med ulike plagg fra det svenske merket. Ikke minst kan du også velge om du vil ha oppmerksomhet, eller om du faktisk har mer lyst til å blende inn sammen med de andre.


Noe for enhver smak


Det er ikke vanskelig å forstå at NA-KD har oppnådd så stor suksess på så kort tid. Med de plaggene de produserer, er det utrolig mange forskjellige antrekk med ulike uttrykk man kan skape. Merket henvender seg derfor heller ikke bare til en liten og smal gruppe moteinteresserte kvinner. Mange forskjellige jenter og kvinner kan nemlig finne akkurat det de har lyst til fra det svenske merket. Det beste med det hele er at du får vanvittig god kvalitet for prisen. Her er det nemlig ikke kun fokus på god design, men også komfort og kvalitet.

Fjern alle filter

NA-KD

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.