Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

NOISY MAY

Noisy May skaper klær til henne som gjerne vil vise at hun er kvinne, og som vil at dette skal vises med både stil, høy lyd og ikke minst humor. Det danske merket har et bredt sortiment og det er garantert noe for enhver smak.

Noisy May er den nye og høylytte datteren til det danske verdensomspennende klesimperiet Bestseller. Det er ikke sikkert du har hørt navnet før, men firmaet står allerede bak kjente og kjære merker som Jack & Jones, Vero Moda, Name It, Jaqueline de Young og flere andre. De har alltid vært kjent for å produsere kvalitetsklær til en rimelig penge, og ikke minst i flotte design – og Noisy May er selvfølgelig ingen unntagelse.


Ambisiøse og populære


Det skorter ikke på ambisjonene hos det nye merket. De har nemlig et uttalt mål om at de vil være det førende merket innenfor dongeri, og det målet er de allerede godt i gang med å nå. Takket være lidenskapelige og talentfulle designere, som henter inspirasjon fra gatemoten og videreutvikler den, skaper de blant annet kjoler og bukser til dongerielskende kvinner over hele verden. Merket henvender seg først og fremst til de motebevisste jentene og kvinnene som ikke er redd for å høylytt erklære sine preferanser og holdninger gjennom klærne, og der har Noisy May åpenbart truffet blink. Det er tydeligvis mange slike kvinner og jenter, for salget av produktene deres peker kun i en retning – oppover. Derfor finner du også et stort utvalg av klær fra det danske merket her hos Miinto.


Kjole eller t-skjorte – du finner det hele


En forelskelse kan være så mangt, men en ting er helt sikkert: Vi ønsker alle å være lykkelig forelsket. Hvis man er forelsket i kolleksjonene fra Noisy May, så er man nettopp lykkelig forelsket. De skaper, designer og produserer alt det du mangler for å få en komplett garderobe. Trenger du en jakke? Ikke noe problem. Her finner du flere forskjellige typer og modeller som passer til den aktuelle årstiden. Hva med en ny kjole? Du finner et stort utvalg av korte og lange kjoler, både kjoler til hverdag og kjoler til fest – og ikke minst til begge deler. Det er selvfølgelig også et svært utvalg av bluser, skjorter, t-skjorter og gensere å velge mellom også. Selv om alle t-skjortene er kule, så er t-skjortene likevel en historie for seg. Her får du nemlig mulighet til å vise frem din mer humoristiske side, og komme med et solid statement. Hvis du er klar til å feste, så er t-skjorta med trykket «Sleep, party, repeat» et must, og hvis du gjerne vil vise du er en sterk kvinne med sterke holdninger, så anbefaler vi blant annet at du forteller det med en «Girl Power» eller «Princess in Training»- t-skjorte. Du finner med andre ord alt hva du trenger til enhver anledning hos Noisy May. Så finn frem den rebelske siden din, gå ut og vis den frem!

Fjern alle filter

Noisy May

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.