SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Odd Molly (28)

25. mars i 2002 over en kaffe møttes designeren Karin Jimfelt-Ghatan og Per Holknekt opprinnelig for å diskutere et designprosjekt for et reklameselskap. Istedet fant de ut at de hadde en felles og umiddelbar forståelse som var så sterk, at ideen om å sette opp ett eget brand kom til live. På under 30 minutter, før kaffen var ferdig oppdrukket var merket Odd Molly født. 

Etter 9 år har Odd Molly vokst til å bli en mote sensasjon. Deres visjon er ikke bare at klærne skal se bra ut, men også at man skal føle seg komfortabel i de. Odd Molly kan forøvrig finner i over 1300 steder i 40 land. De har blant annet vunnet priser fra Gullknappet, til Shootingstar for å nevne noen. Verdiene de setter pris på er : kjærlighet - mot - integritet. De tre ordene der har hjulpet merke Odd Molly å brunge frem positive produkt over hele verden. 

Odd Molly er elsket av mange generasjoner, og kolleksjonene deres ser man på alle slags kvinner, fra landsbykvinner til hollywood celebrities. Det kan også nevnes at Odd Molly har lansert sin egen hudpleieserie som kom ut høsten 2009.  

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

28 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 30 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.