GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Odd Molly (15)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

15 produkter funnet

Odd Molly

25. mars i 2002 over en kaffe møttes designeren Karin Jimfelt-Ghatan og Per Holknekt opprinnelig for å diskutere et designprosjekt for et reklameselskap. Istedet fant de ut at de hadde en felles og umiddelbar forståelse som var så sterk, at ideen om å sette opp ett eget brand kom til live. På under 30 minutter, før kaffen var ferdig oppdrukket var merket Odd Molly født. 

Etter 9 år har Odd Molly vokst til å bli en mote sensasjon. Deres visjon er ikke bare at klærne skal se bra ut, men også at man skal føle seg komfortabel i de. Odd Molly kan forøvrig finner i over 1300 steder i 40 land. De har blant annet vunnet priser fra Gullknappet, til Shootingstar for å nevne noen. Verdiene de setter pris på er : kjærlighet - mot - integritet. De tre ordene der har hjulpet merke Odd Molly å brunge frem positive produkt over hele verden. 

Odd Molly er elsket av mange generasjoner, og kolleksjonene deres ser man på alle slags kvinner, fra landsbykvinner til hollywood celebrities. Det kan også nevnes at Odd Molly har lansert sin egen hudpleieserie som kom ut høsten 2009.  

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

70.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.