Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PASCAL

Pascal spesialiserer seg på penklær, festantrekk og tilbehør for barn fra 0 til 18 år. Så uansett om du er på utkikk etter en festdrakt eller bare en flott hårbøyle, så er Pascal et godt sted å starte jakten.

Det kan være vanskelig å finne flotte penklær til barn og unge, men siden 2006 har Pascal designet penklær til barn, og dermed gjort det en hel del lettere for foreldre og unge å finne flotte klær av god kvalitet. Blant sortimentet finner du klær til dåp, selskaper, jul, konfirmasjon, 17. mai og andre festlige anledninger. Kvaliteten er helt i topp, så klærne kan arves og brukes av flere barn.


Pascal har vokseverk


Det har de mer eller mindre gjort siden de ble etablert i 2006. Kolleksjonene og sortimentet blir hele tiden større, og i 2018 lanserte de festdrakter for barn i størrelsene 6-16 år. Dette har selvfølgelig også blitt en stor suksess, og Pascal får konstant forespørsler om festdrakter til konfirmanter og damer. Dette har de nå klart, og de har laget festdrakter i størrelse 34-38, i samme gode kvalitet og flotte design. De har lagt vekt på materiale og detaljer, slik at festdraktene er unike. De kommer i et begrenset antall, og kvaliteten er som alltid av ypperste klasse. Pascal tilbyr også matchende bunadseske og kappe. Disse kan kjøpes sammen med festdrakten, men kan også kjøpes separat.


Populære hårbøyler


Noe som ofte etterlyses, men som ofte er vanskelig å få tak i, er hårbøyler som passer til festlige anledninger. Pascal har heldigvis løsningen, og kan tilby flere forskjellige hårbøyler. Et populært eksempel er en nydelig hårbøyle med knute i norske farger. Denne passer til alt fra festligheter på 17. mai, til landskamp mellom Norge og Sverige på Ullevaal. Pascal fører dessuten også hårbånd til de fleste av bunadene. Hårbåndene er håndlagde, og gir det siste lille ekstra til en vakker bunad.

Hårbånd har blitt mer og mer populært de siste årene, og ses gang på gang i motebildet. Før var det elegante tilbehøret å se på barn, men har i de senere årene blitt sett like ofte på voksne. Et hårbånd hever et antrekk, og er ofte det lille ekstra som skal til for å sette standarden.


17. mai antrekk


Den aller fineste stasen skal selvfølgelig på når man feirer 17. mai, og Pascal tilbyr noen av de flotteste festantrekkene, som passer perfekt til nettopp denne anledning. Velg for eksempel en grå festdrakt til damer. Denne nydelige drakten har mange flotte detaljer og broderier, og er laget av 60% ull og 40% polyester. Drakten har også lekkert brokademønster på vesten med svart velurkant. Skinnbelte er justerbart og har en metallspenne i bunadsmønster. Bunadsbroderingen på stakken er ikke bare foran, men fortsetter rundt hele drakten. Bunadsskjorten er hvit og laget av kraftig bomullsstoff med bunadsmønster med plass til å feste søljer. Mansjettknappene er også inkludert, og hele drakten er et godt eksempel på de eksklusive festantrekkene Pascal tilbyr kundene sine. Det lages ikke mange av hver modell, noe som betyr man får en unik festdrakt som det ikke er mange som har. Kvaliteten er som tidligere nevnt førsteklasses, og prisen er særdeles rimelig. Det er virkelig ikke rart at Pascal har blitt så fort populært blant oss nordmenn.

Her har du også en ypperlig anledning til å bruke en av de populære bunadshårbøylene som passer til festdrakten, som også er håndlaget og av ypperste kvalitet og klasse. Kombinerer du bøylen med en flette vil du skinne gjennom hele dagen og natten. Merk deg også at du får eksklusive bunadsskjorter og bunadsslips, samt bunadsvesker fra Pascal. Med andre ord, alt du trenger for å være festens midtpunkt på en av de største dagene vi har her i Norge, nemlig 17. mai.


De minste stjeler showet med smoking og kjole


Det er lite som er så skjønt som å kle de minste i smoking og kjole. Helt fra barnet er 3 måneder kan du kle det i et smoking-sett med sko fra Pascal. Smoking-settet inneholder en hvit skjorte, svarte bukser, brokadevest og tversoversløyfe med flott brokademønster, og den lille sjarmøren kommer til å stjele hele showet med sitt treffende antrekk.

Har du ei lita jente du ønsker å pynte opp, kan du velge den nydelige pakken som inneholder en supersøt babykjole med lekre detaljer, herlige ballerinasko med borrelås og blonder, vakker bolero i kremhvit farge med perler og et kjempesøtt håndlaget hårbånd. Detaljene i dette settet er helt unikt, og skiller seg ut fra andre merker som produserer klær i samme kategori. Med Pascal får du eksklusivitet og plagg som kan gå i arv i mange, mange år fremover.


Når tiden er inne for dåp


Dåpsdagen er en stor begivenhet for mange, og fortjener derfor klær i en klasse for seg selv. På denne siden vil du finne dåpsklær til den lille, og tilbehør som hører med. Med en dåpskjole fra Pascal får du en nydelig kjole som kan gå i arv i mange generasjoner, med passende dåpslue i samme stoff. I tillegg følger det med dåpsbånd i enten blått eller rosa, noe som du selvfølgelig kan velge bort å bruke.


Et bredt utvalg av lekre festklær til en rimelig penge


Pascal tilbyr et bredt utvalg av lekre klær for både voksne og barn. På denne siden har vi samlet det beste fra Pascal sitt univers, slik at du kan velge det mest eksklusive som finnes innen festantrekk, med en prislapp som kler de fleste. For om du skal ut å kjøpe deg en skreddersydd bunad, må du ofte betale det dobbelte og mer, enn det du gjør for en festdrakt fra Pascal. Plaggene du finner på denne siden er rimelige alternativ som gjør det enkelt for deg å kunne unne deg det ultimate festantrekket, enten det er en festdrakt til deg selv eller en kjole til den lille, uten å måtte blakke deg fullstendig. Plaggene er i tillegg unike, og vakre med sine lekre detaljer og fine snitt.

Hos Miinto håndplukker vi lokale og internasjonale designere vi kan samarbeide med, og vi er stolte av å kunne si at Pascal er en av dem. Klær og tilbehør i ytterste kvalitet, med en overkommelig prislapp. Kan det egentlig bli bedre?

Fjern alle filter

Pascal

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-