EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Polar

Polar (1)

Hvis du skal ha en pulsklokke, aktivitetsarmbånd eller bare rett og slett en sportsklokke, så er det ingen som har større erfaring enn Polar. Så hvis du vil ha presise målinger og god kvalitet, så er dette merket for deg.

Polar er en finsk bedrift som ble stiftet i 1977, i byen Kempele. Der har de hovedkvarteret fortsatt. Merket ble bygget på ideen om å lage verdens første trådløse pulsmåler. Stifteren Seppo Säynäjäkangas var en iherdig langrennsløper, som var frustrert over den manglende muligheten for å måle pulsen mens man utøvde sport. Han stiftet Polar i 1977, og tok patent på verdens første trådløse pulsmåler 3 år senere.

Lang erfaring med presise pulsmålere

Polar var de første i verden til å produsere og selge pulsmålere kommersielt, og hadde derfor et stort forsprang over alle konkurrentene som har kommet senere. De har helt fra starten vært kjent for kvalitet og veldig presis pulsmåling. Det er ikke tilfeldig at merkets produkter til pulsmåling alltid har vært foretrukket av forskere, sykehus og universiteter, og generelt har de vært peilemerket for kvalitet og presisjon i hele bransjen. Pulsmålingen var, og er fortsatt, ekstremt nøyaktig og pålitelig.

Innovative pulsklokker

Siden oppfinnelsen av pulsmåler og sportsklokke, har utviklingen gått utrolig fort for Polar. I 1990 lanserte de den første sykkelmaskinen som kunne måle puls, fart og distanse. Året etter lanserte de den første programvaren for analyse av trening og puls på PC. I 2003 introduserte Polar den første fotpod’en deres. Den gjorde det mulig å få vist fart og distanse på sportsklokken – men fortsatt uten GPS. Innebygget GPS i en klokke kom først i 2012 med modellen RC3. Denne sportsklokken er en multi-sportsklokke, og ligner litt på den nyere toppmodellen V800. Innovasjonen og utviklingen innenfor bransjen fortsatte ufortrødent videre. Merket har både fulgt med på wearbles-trenden, med aktivitetsarmbånd som for eksempel Loop, og de er også med på trenden med innebyggede optiske pulsmålere, med pulsklokker som Polar A360 og Smartwatch M600.

Stor etterspørsel

De nyere pulsklokkene fra Polar som for eksempel M200, M430, A300, A370 og M600 er alle utstyrt med innebygget aktivitets-tracker som måler skritt, distanse, kaloriforbrenning, søvnkvalitet og så videre, 24 timer i døgnet. Det er en funksjon mange spør etter i disse dager. Flere nye pulsklokker har dessuten fått innebygget optisk pulsmåler, blant annet M200, M430, A370 og M600. Den sistnevnte har hele 6 LED dioder, noe som sikrer en veldig presis og stabil pulsmåling.

Utviklingen fortsetter

Til tross for den rivende utviklingen holder Polar fortatt fast i det de alltid har vært gode til – stabil og presis pulsmåling. Deres H7 Bluetooth pulsbelte er fortsatt et av de mest solgte pulsbeltene i verden, og kan brukes til smarttelefoner, klokker, sykkelmaskiner og diverse spinning-systemer, samt treningsmaskiner i treningssentre. Dette beltet ble avløst av Polar H10 i 2017. Beltet har de samme funksjonene, men er utbygget med blant annet intern hukommelse, slik at man ikke behøver å koble opp beltet med annet utstyr.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG TRENING:

Joggesko

Treningsklær

Treningstights

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.