Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Quay Australia (135)

Hvis du gjerne vil beskytte øynene dine fra de skadelige strålene fra solen, så kan du like så godt gjøre det med stil. Det får du med et par solbriller fra Quay Australia. Det australske merket har en banebrytende og fryktløs stil, og lar seg ikke hemme av normer.

Det er kanskje ikke alltid like lett å se det, men sommeren er faktisk på vei, og det betyr at vi skal ut og sole oss i de deilige og varme solstrålene. Det vil vi helst gjøre med stil, noe du har alle muligheter for å gjøre med et par flotte solbriller fra Quay Australia. Det er viktig at du skjermer øynene dine fra de skadelige UV-strålene, og sidene solbrillene fra dette merket har UV-beskyttende glass, så får du en to-i-en-løsning.

Nyfortolkning av solbriller

Det er behagelig å dempe lyset litt når solstrålene brenner som verst, men det er også viktig for øynene dine at de skånes mot de farlige strålene. Det australske merket har alltid gått sine egne veier når det gjelder design av solbriller. De har tatt litt av de velkjente solbrilleformene, og snudd, vendt, forstørret og forminsket dem til de har deres helt egne og særegne stil. Det betyr at solbrillene har et unikt uttrykk, og ikke kan forveksles med andre solbriller på markedet.

Nyskapende og unike solbriller

Bli klar til sommer, sol og fest, og beskytt øynene samtidig med et par fete solbriller fra Quay Australia. Det er opp til deg om du vil ha tradisjonelle, fargede eller flerfargede glass, for Quay Australia har det hele. Med unike design og høy kvalitet har de for lengst bitt seg fast helt øverst blant solbrillescenens elite. Som om ikke det var nok, så klarer de til og med å levere alt dette til konkurransedyktige priser. Derfor får du utrolig mye solbrille for pengene hvis du investerer i et par fra dette merket, både når det gjelder design- og kvalitet.

Inspirert av musikkfestivaler

I følge Quay Australias grunnlegger så kommer navnet fra en av de utallige musikkfestivalene som går av stabelen i løpet av sommeren, over hele verden. Det er alltid en utfordring å se bra ut når man hører yndlingsbandene sine på en gjørmete åker i flere dager, og det er nettopp det hele poenget ved merket er: Uansett om du velger aviator solbriller eller en dristig modell med katteøyne, så lar Quay Australia deg være kul, selv på de varmeste dagene. Ordet ”Quay” står for en flytende scene i vannet i Australia. Designeren av merket valgte dette passende navnet, fordi de aller fleste sommerfestivalene foregår nede ved havna. Som oftest sier man bare dette ordet i stedet for å uttale hele navnet, og i dag er Quay et verdensberømt navn.

Kvalitetsmaterialer

Quay Australia jobber med materialer som er veldig komfortable. De fleste glassene, men også rammene, er laget av polykarbonat. Dette lette materialet beskytter øynene dine med en særdeles høy grad av UV-beskyttelse. Selv i kombinasjon med en ramme laget av kvalitetsaluminium eller metall, kan du velge solbriller av høy kvalitet. Du kan selvfølgelig også kombinere, siden merket byr på massevis av variasjoner, ikke bare når det gjelder materialer, men også design. Leter du etter et par tradisjonelle mørke briller, eller har du lyst til å se verden gjennom rosa glass? Hos Quay Australia er valget helt og holdent ditt.MER INSPIRASJON:

Bikinier

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

135 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.