Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Résumé (19)

Hvis du elsker kjoler så er Resumé merket for deg, for i tillegg til bukser, topper og skjorter, så handler det hele om aftenkjoler, sommerkjoler, festkjoler og hverdagskjoler. Det er med andre ord klær til alle moteinteresserte kvinner.

I 2016 skapte de to søstrene Anne Louise og Emma motemerket Resumé. Merket er skapt til den moderne kvinnen som er nysgjerrig på livet, mote og tendenser. Som kunde er du garantert kvalitet og klærne som merket produserer er absolutte must-haves. Kolleksjonene er karakterisert av klassiske elementer og eksperimenterende design, noe som gir dem kant og personlighet. Søstrene beskriver selv sin stil som en blanding mellom enkel normcore og femme fatale. I 2017 fremviste de sin første kolleksjon under den københavnske moteuka, og siden har det gått veldig fort. Merket forhandles nemlig allerede nå hos flere store forhandlere i Norden.

To personligheter – en visjon

De to søstrene har med sine to ulike personligheter skapt et merke med én samlet visjon, og det er nettopp søstrenes forskjellige personligheter som legger grunnlaget for den dynamiske og lekne stilen merket er kjent for. Den unike kombinasjonen av søstrenes stilarter og sjel skaper helt unike kolleksjoner, og får kundene til å lengte etter neste kolleksjon.

Fra Danmark til oss

Mote har alltid vært søstrenes store lidenskap, og det var etter flere år i motebransjen at de to besluttet seg for å starte deres egne motefirma. Merket hadde en ambisiøs start, og de to kvinnene satset alt fra begynnelsen. Ved å jobbe målrettet og hardt håpet søstrene å signalisere stabilitet og seriøsitet, noe man er nødt til å si de har lykkes med. Resumé har hovedkvarter i København, helt inntil den pulserende byen og dens kultur. Det danske merket oser av det populære og elskede skandinaviske, minimalistiske uttrykket, hvor klærne er enkle, med fokus på detaljer. Den enkle stilen kombineres med små finurligheter, noe som gir klærne et moderne uttrykk. Søstrene har bevisst valgt å starte i Danmark. Strategien er å finne deres egen plass og posisjon på den danske motescenen, før de utvider markedet. Den tiden har altså nå kommet og vi nordmenn står klare med åpne armer.

Massevis av kjoler

Resumé har alt ditt hjerte begjærer, pluss litt til. Merket tilbyr flotte aftenkjoler, lette sommerkjoler og kule hverdagskjoler. Mange av kjolene har flotte trykk og farger som rød, rosa og blå. I tillegg til kjoler, forhandler klesmerket også skjorter, topper og bukser, og alle plaggene og elementene lages selvfølgelig i sesongens farger og trykk.

For den individuelle kvinnen

Stilen er enkel normcore med fokus på uni-sex basisvarer. Dette kan kanskje høres litt kjedelig ut, men det kan vi love deg at det ikke er. Det er nemlig kombinert med en femme fatale-look som gjør klærne sexy og stilige. Det er nettopp kombinasjonen mellom de to stilartene som gjør klærne helt unike. Klærne gir det perfekte fundamentet for kvinner til å uttrykke deres egen, individuelle stil. Selv sier merket at kundene deres er nysgjerrige overfor mote og tendenser, men at de fortsatt har fokus på de klassiske basisplaggene. Dette stemmer helt perfekt med Resumés stil og variasjon i sortimentene.MER INSPIRASJON:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

19 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.