Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Richmond & Finch (6)

Beskytt mobilen din med flotte og funksjonelle deksler. Bli for eksempel fristet av et flott iPhone-cover med gulldetaljer, dekorative blomster eller marmorlook som gir et moteriktig uttrykk. Beskytt telefonen med et iPhone-deksel med stil.

Siden 2014 har Richmond & Finch eksistert som et merke innenfor unikt livstilstilbehør til mobiltelefoner, og de har klart å skape et utvalg av populære og ettertraktede deksler til telefoner. Historien bak selskapet tar oss med til Stockholm i Sverige, hvor tankene om å skape et merke som skulle avspeile en moderne designfilosofi ble til virkelighet. Siden starten har det hele utviklet seg i et rasende tempo, og merket lager i dag en rekke flotte, unike og finurlige kolleksjoner av iPhone-covers, portable lader og annet tilbehør.

Praktisk og flott

Felles for alle designene Richmond & Finch produserer, er at de skiller seg ut fra mengden i både design og kvalitet. Et iPhone-deksel fra dette svenske merket gir deg noe nytt, annerledes og spennende, sammenlignet med et alminnelig iPhone-cover. Dekslene er både praktiske og feminine, og de beskytter telefonen din på best mulig måte. Det er det som gjør merket så populært, og et absolutt must som tilbehør.

Bredt sortiment

Når du skal finne det riktige dekslet til telefonen din så kan det være vanskelig å finnet et som både lever opp til dine krav til kvalitet, og som i tillegg har et flott design. Richmond & Finch har gjort det til deres levebrød og store lidenskap å skape beskyttelse med stil som nettopp oppfyller disse behovene. Med disse dekslene kan du piffe opp iPhonen din med flotte deksler. Felles for alle er at de simpelthen oser av lekkert design og fantastiske detaljer. Kolleksjonene er brede, og sortimentet består av deksler med for eksempel gulldetaljer, dekorative og glansfylte blomsterbilder eller vakre marmoretterligninger som gir telefonen et fasjonabelt uttrykk som virkelig er verd å vise frem.

iPhone-cover til flere anledninger

Det flotte designet som et iPhone-cover fra Richmond & Finch bærer preg av har sine røtter i den skandinaviske estetikk. Det svenske livsstilsmerket skaper hver eneste sesong kolleksjoner som går hånd i hånd med de aktuelle trendene i motebildet. Det som er karakteristisk for dekslene er blant annet det unike designet og gjenkjenneligheten, hvor en metallring går rundt og spenner over dekslet og rundt kameraet. De populære iPhone-dekslene designes og utvikles i samarbeid med stylister og bloggere, og med inspirasjon fra moteverden. Det hele resulterer i moderne, klassiske og elegante design. Hvis du er på utkikk etter et iPhone-cover som kan piffe opp en kjedelig telefon med farger og detaljer, så har du en opplagt mulighet for å gjøre akkurat det her på siden. Utvalget er stort, så det kan være vanskelig å bare nøyes med ett iPhone-deksel – men hvorfor skulle man det? Tenk på telefonen som en forlengelse av det uttrykket og den stilen du gjerne vil ha, og finn flere deksler som passer til forskjellige anledninger. Uansett hva du velger, så er det i hvert fall ingen tvil om at du finner en favoritt her.POPULÆRT TILBEHØR:

Lommebøker

Rumpetasker

Skinnvesker

Vesker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

6 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.