Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ROCKANDBLUE

Dette svenske motemerket imponere med luksuriøse materialer og en autentisk følelse. Uansett om du leter etter en vinterjakke, olajakke, skinnjakke eller bare en jakke, så finner du helt sikkert noe som passer for deg blant det brede utvalget fra ROCKANDBLUE.

ROCKANDBLUE er uten tvil et spennende merke. De henter inspirasjon fra flere forskjellige steder, blant annet fra urbane subkulturer og musikk. Stilen kan beskrives som en maksimert dongerimote med en skandinavisk touch. Her får du klær med en autentisk og avslappet følelse. Det svenske designmerket gjorde sin entre inn på motescenen i 1992, og lanserte unike jakker med håndlagde detaljer. Merket er en sikker vinner når det kommer til jakker, og ikke bare i dongeristoff – du finner mange flotte skinnjakker og vinterjakker i sortimentet også.


Jakke til alle anledninger og sesonger


Vil du gjerne ha et litt rocka look, men samtidig være chic? Da bør du ikke gå glipp av de fete skinnjakkene fra ROCKANDBLUE. En semsket skinnjakke kan fås i både svarte nyanser og varme høstfarger, som for eksempel cognacbrun. Skinnjakkene er også fantastisk flotte i kombinasjon med et par skinny jeans og hæler. Hvis du leter etter en vinterjakke finner du også flere favoritter. Velg for eksempel en jakke med stor og flott pelskrave. Det er en perfekt vinterjakke til vinteren når kuldegradene kryper altfor langt ned på gradestokken. Uansett hvilken type jakke du leter etter, så finner du en favoritt i kolleksjonene til dette fantastiske svenske merket.


Fremhev den du er


Hvis du er motebevisst så kjenner du sikkert til ROCKANDBLUE fra før. En jakke fra dette merket står høyt oppe på ønskelistene til mange stilbevisste moteelskere. Kolleksjonene er fulle av modeller i flere forskjellige design, stiler og farger. En motorsykkeljakke er noe som aldri går av moten, og den utstråler rå attitude og en klassisk stil. Med kule spenner og detaljer er jakkene med til å gi deg et ordentlig rocka uttrykk. Du finner også figursydde modeller med avrundet hals, i tillegg til flere andre modeller som kan være det perfekte plagget for deg. Når du først har fått hendene på en skinnjakke, så vær modig og bland skinn og semsket skinn på nye og spennende måter. Det finnes uendelig med muligheter, og du finner først din egen personlige stil hvis du tør å eksperimentere litt. Det er dette ROCKANDBLUE handler om – å vise hvem du er, og å gjøre det med en rå ærlighet.


Aldri på kompromiss


Når du kjøper en jakke fra dette svenske merket, så kan du være sikker på at både stil og design er på topp. Merket går heller aldri på kompromiss med kvaliteten, og alle skinnjakkene deres er laget av 100% ekte skinn. ROCKANDBLUE produserer ikke bare skinnjakker, men også jakker i stoff. Vinterjakkene er laget ved å bruke ekte dun og fjær, noe som gjør at du kan holde deg god og varm om vinteren. Merket er dessuten kjent for det myke skinnet, de fantastiske dunjakkene ogde lekre passformer på alle jakkene. Så uansett hvilket produkt eller design du foretrekker, så finner du en jakke som passer perfekt til deg, og som er nøye produsert.

Fjern alle filter

Rockandblue

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.