Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SALTO

Salto er et merke som produserer, og spesialiserer seg på, barnetøy og høykvalitets festtøy til barn. Dette er et merke som er eid av Skjelland Group. I løpet av årene har dette norske merket etablert seg som en ledende leverandør av festdrakter og pynteklær til barn. Salto er kjent for sine holdbare og funksjonelle produkter som er spesielt designet for barn. Produktene i kolleksjonen til salto er laget av robuste materialer slik som blant annet polyester og bomull.

Deres brede utvalg av festdrakter og tilbehør gjør at det er mulig å finne barneklær for enhver anledning, og spesielt til noen av livets største høytider og begivenheter! Her hos Miinto finner du blant annet komplette festdrakter til jenter, og komplette dresspakker til gutter, i tillegg til alt nødvendig tilbehør til festtøyet, slik som cape, strømpebukser, vesker og dekorative spenner. Se gjennom hele utvalget fra Salto på siden nedenfor og la festantrekket til barnet ditt bli en lek!


Tradisjonelle nasjonalklær til de minste


De tradisjonelle nasjonalklærne for barn i Norge kalles en «bunad». Bunader brukes vanligvis ved spesielle anledninger som nasjonale høytider, bryllup og andre feiringer, og Salto er et av de merkene som har spesialisert seg på nasjonalklær til barn, og derfor tilbyr de et bredt utvalg av flotte festdrakter til gutter og jenter.

Saltos barnefestdrakter selges i pakker som inkluderer alt det en tradisjonell festdrakt skal ha – en bluse, en kjole, et forkle, og dekorative spenner for jenter. Festdraktene fra Salto til jenter er også brodert med tradisjonelle mønstre som virkelig gir det eksklusive og nasjonalistiske preget. Til guttene har Salto et utvalg av klassiske festdrakter i form av dresspakker som blant annet inkluderer en skjorte, bukser, dressjakke, slips og vest.


Salto – spesialist på festdrakter til spesielle anledninger


I Norge har festdrakter for barn virkelig blitt et kjærkomment tilskudd til alle barnegarderober, og takket være Salto kan de yngste i familien nå få tilgang til dette tradisjonsrike plagget. Festdrakter til barn kan brukes til alle spesielle anledninger. Disse klesplaggene er ofte mer formelle og pyntede enn vanlige dagligdagsklær og derfor gjør de seg passende til alle anledninger hvor man skal være ekstra fin. Salto sine festdrakter til gutter og jenter kommer i tradisjonelle farger slik som svart, hvit, rød og marineblå.


Perfekt til 17.mai


Hvert år på Norges Grunnlovsdag, 17. mai, vil tusenvis av kvinner og menn som feirer dagen stolt bære bunaden sin, Norges bunad. Det finnes flere hundre forskjellige typer bunader, avhengig av hvor i Norge du kommer fra. Selv om antrekket til de voksne ofte er selvsagt, er det ikke alltid like lett å finne ut av hva de minste i familien skal bruke.

Bunader er utrolig flotte, men noen ganger syns man kanskje det er kostbart å investere i bunader til barn som vokser i lynfart. Derfor er det som oftest festdrakten som brukes til barn på denne spesielle dagen, og her sørger Salto for at de minste kan stå i stil med resten av familien. Kjøp en festdrakt til barn fra Salto hos Miinto og sørg for at hele familien er ikledd tradisjonelle klær på denne dagen. Heldigvis har Salto rimelige festdrakter, som gjør at det ikke trenger å koste skjorta å kle opp barna til 17. mai!


Festklar med komplette festdrakter og tilbehør fra Salto


I tillegg til komplette pakker med festdrakter, tilbyr Salto også det mest grunnleggende av tilbehør til festklærne. Derfor trenger du heldigvis ikke å handle ting til festdrakten på flere forskjellige steder når du er ute etter et flott antrekk til barnet ditt. Her hos Miinto får du også muligheten til å handle strømper, cape og vesker til festdrakten slik at du kan sjekke ut herfra med et komplett festantrekk til ditt barn. Lettere blir det ikke! Se gjennom utvalget og finn den perfekte festdrakten til ditt barn og avslutt hele handelen med nødvendig tilbehør.


En investering for noen år fremover


En festdrakt behøver slettes ikke å kun brukes et år. Går du opp en eller to størrelser vil du kunne bruke festdraktene fra Salto i et par år, før barna vokser ut av den. Festdraktene har også kommet for å bli, så det er det perfekte arvestykket til søsken eller andre i familien. Disse nasjonaldraktene til barn fra Salto går aldri av moten, og har virkelig blitt et populært valg til barn istedenfor en ekte bunad.


Et yndig valg


Hva er vel ikke søtere enn stolte barn i folkedrakter fra sine egne land? For de fleste barn vil det være en ære å bære en flott festdrakt og gå marsjerende nedover barnetoget ikledd sin nydelige festdrakt fra Salto. La barnet ditt vifte høyt med flagget og rope «hurra!» i et yndig antrekk fra Salto blant de store folkemengdene. La Salto ta del i festen med is, kaker, sang og jubel. Spesielle dager krever helt spesielle klær og her får du virkelig plagg av høy kvalitet som vil tåle både barnelek, flekker og vask.


La Miinto bli din forhandler av Salto


Hos Miinto har gleden av å forbinde våre kunder med de beste motebutikkene rundt om i Europa. Her får du tilgang til et bredt spekter av motemerker, stiler og design. Hos Miinto har vi noe til alle og vi er spesielt stolte av vår barnekolleksjon. Våre barnekolleksjoner tilbyr klær, fottøy og tilbehør til gutter og jenter i alle aldre. Kolleksjonen inkluderer et bredt spekter av stiler, fra fritids- og hverdagsklær til spesielle anledninger og festantrekk, hvor blant annet Salto er av de ledende merkene når det kommer til festdrakter til barn.

Barnekolleksjonen hos Miinto inneholder varer fra en rekke uavhengige butikker. Dette gjør at våre kunder får muligheten til å handle fra en rekke forskjellige merker og designere. Vi oppdaterer hele tiden utvalget vårt her hos Miinto med nye stiler og trender, noe som gjør det enkelt for kundene våre å få tak i siste mote til barna sine. La Miinto bli din forhandler av Salto og la oss hjelpe deg til å imøtekomme alle dine barns motebehov, uansett om det er snakk om fest- eller hverdagstøy til barn.

Fjern alle filter

Salto

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.