Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

SHOE THE BEAR

Møt Shoe the Bear og gå på oppdagelse blant de flotte designene deres. Her finner du sko og sandaler som passer til enhver anledning, og som er laget av de beste materialene og med flott design.

Shoe the Bear er et dansk merke som duoen Jacob Fuglsang og Thomas Frederiksen står bak. Skomerket produserer sko og sandaler til både menn og kvinner, og har et internasjonalt uttrykk. De er kjent for design i fantastisk mykt skinn, og merket klarer på forunderlig vis å skape den perfekte balansen mellom det maskuline og det feminine. I følge duoen egner hovedproduktet skinn seg til alle begivenheter og stiler, og kan med andre ord brukes til både hverdag og fest. Skinn har alltid vært populært uansett årstid og epoke, og er med andre ord tidløst. Visjonen deres er å lage sko som passer til alle anledninger.


Et skomerke i konstant utvikling


Shoe the Bear ble grunnlagt i 2007. Mennene bak har stor erfaring med moteindustrien, også før merket ble stiftet. Det gikk ikke lenge før folk sperret opp øynene for skomerket og de ble spesielt anerkjent for deres unike tilgang til moteriktig fottøy, også utenfor Danmarks grenser. Siden starten har det bare gått en vei, og det er fremover. Shoe the Bear selges i dag i over 15 land og hver gang en ny kolleksjon skal forberedes, finner skomerket en ny samarbeidspartner. Det betyr at merket alltid er i utvikling, og man kan alltid være sikker på å få se noe nytt og spennende hver gang det kommer en ny kolleksjon på markedet.


Ingen kompromiss med kvaliteten


En ting er at Shoe the Bear lager sko til enhver anledning – noe annet er kvaliteten. Man fristes til å spørre seg selv om kvaliteten er god, siden de fokuserer så mye på design. Det er bare ett svar på det spørsmålet og det er et rungende ja. For det danske skomerket hadde ikke kommet dit de er i dag hvis de ikke satset på kvalitet. De fleste skoene er håndlagde helt fra bunnen. De har alliert seg med kompetente og dyktige arbeidere i Portugal som vet akkurat hva som skal til for å oppnå en solid kvalitet på skoene. Merket samarbeider tett med håndverkerne i Portugal når det skal skapes nye design, noe som har ført til en gjensidig forståelse av kvalitet. Mantraet lyder at «kun det beste er godt nok».


Kvalitet gir bedre komfort


Uansett om du velger sko med hæler eller sandaler, så vil du merke den gode kvaliteten med én gang. Skoene fra Shoe the Bear har matchet hæl og sål, slik at du får en perfekt komfort og en såkalt «bounce» når du går avsted på de nye skoene dine. Kvaliteten er også den altavgjørende årsaken til at skoene kan brukes til enhver anledning. Uansett om du skal hygge deg på stranden i et par sandaler eller om du skal på jobb i et par sko med hæler, så er det viktig med komfort. Skoene skal føles behagelige å ha på, og de skal ikke ta fokuset vekk fra den eventuelle anledningen.

Fjern alle filter

Shoe the Bear

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.