Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SHU

Shu er en kjede med flere merkevarebutikker som distribuerer klær over hele verden. Shus lidenskap for mote og design viser seg tydelig i deres klær. Shu har som mål å skape klær som får selvsikre kvinner til å føle seg både komfortable og trygge, men gir samtidig rom for selvutfoldelse. Shu er opptatt av å skape en modig og fargerik stil som fremmer en unik og selvsikker stil. Hos Miinto får du et utvalg av Shu-jakker til enhver stil. Shu sørger for at du kan se gjennomført og stilig ut, også i vintermånedene. Merket henvender seg til selvsikre kvinner som ikke er redde for å gjøre seg bemerket gjennom stilen.


Hold deg varm og moteriktig med Shu


Kalde vinterdager er ingen grunn til å ikke forbli moteriktig. Shu gir deg stilige jakker som garantert holder deg varm i kulda. For mange kvinner vil en god jakke være et nøkkelplagg i garderoben – derfor er det en god ide å investere i en varm jakke som du kan bruke sesong etter sesong. En flott jakke fra Shu gir deg varme og mote i ett og samme antrekk.


Kle deg i selvtillit


Shu er kjent for sine ekstra store boblejakker som utstråler selvtillit når de tas på. En signaturjakke gir deg en visuell autoritet ved at jakken visuelt bidrar til at kroppen forlenges og automatisk medfører en selvsikkerhet i holdningen. Samtidig vil en signaturjakke fra Shu legge til struktur i antrekket og gi en følelse av en målrettethet som garantert vil gi deg andres positive oppmerksomhet!


Shu krydrer stilen


Shu er kjent for overdådighet og modige farger i sitt tøy. Ønsker du å krydre et enkelt antrekk, da bør du kle deg i tøy fra Shu. Topper du en enkel bluse og bukser med en kul jakke vil det på en enkel måte bringe litt mer personlighet og stil til antrekket. Du kan selv enkelt tone opp eller ned plagg fra Shu, slik at du selv tilpasser stilen sånn at du føler deg mest komfortabel. Det handler rett og slett om å kombinere Shu-klærne slik du selv ønsker. På den måten kan du utfolde din egen personlige stil, fremheve hvem du er og kle deg på en måte som gjør deg komfortabel og selvsikker.


Utfold deg selv og skap spennende illusjoner med stilen


Shu gir deg plagg som virkelig er med på å fremheve kroppen på en unik og flatterende måte. Har du noen gang tatt på deg en topp og bukse og tenkt at antrekket ikke gjør noe særlig for å fremheve figuren? De fleste av oss kjenner oss igjen i dette. Med en jakke fra Shu kan du leke med formene. Velg en kort jakke for å fremheve bena dine, eller velg en lang jakke og sleng på et belte i midjen for å fremheve silhuetten. Shu gir deg muligheten til å leke med stiler og fremheve dine fineste trekk.


Shu skaper muligheter


Med plagg fra Shu kan du leke med stilen din akkurat som du ønsker. Motemerket gir deg plagg i alle slags stoff og design, og spenner fra uformelt til trendy, og selvsagt sofistikert og elegant. Du får muligheten til å velge rett smak for din egen personlighet og til å tilpasse plaggene til anledningen. I tillegg er plaggene fra Shu utrolig romslige og komfortable, noe som gjør at du både kan føle deg vel og se fantastisk ut på samme tid!


Tre ut av komfortsonen


Shu er motemerket for kvinner som ønsker å tre ut av komfortsonen og ønsker å utfolde stilen. Shu gir deg spennende, fargerike plagg som på en enkel måte kan fremheve stilen din og hjelpe deg ut av komfortsonen. Med plagg fra Shu får du rom til frihet når det kommer til kreative og unike kleskombinasjoner. Du kan på en enkel måte kombinere en kul jakke med et ellers ensfarget og monotont antrekk for å krydre stiluttrykket.


Et moderne og friskt merke


Shu er et verdenskjent merke som tar inspirasjon fra seneste motedesign verden over. Shu er virkelig i toppen når det kommer til å være et moderne og energisk merke som tilbyr stilige kvinner svært moteriktige plagg. De er velkjente for sine fargerike jakkeklassikere og sin dristige tilnærming til gjeldende trender – som sørger for at dine antrekk aldri blir kjedelige når du kler deg i Shu.


Sett farge på stilen


Hvis du ser etter en enkel måte å style et iøynefallende antrekk på, er en fargerik jakke egentlig alt du trenger. Faktisk er yttertøyet ditt ofte den eneste delen av antrekket ditt som andre faktisk ser, så sørg for at du stråler når andre ser på deg. Ikke la vintermånedene ødelegge for det å piffe opp stilen. Velg en fargerik jakke fra Shu og sørg for å fremheve din daglige garderobe. Signaturjakker har virkelig gjort seg gjeldende på moteshowene i de store motehovedstedene og Shu slenger seg på denne trenden med et overlegent og iøynefallende design.


Motemerket med inspirasjon fra hele verden


Shu er et merke som er inspirert fra motebildet verden over. Plaggene til Shu gir deg eleganse, komfort, lekenhet og et design med et snev av unik innovasjon for moderne kvinner. Merket tar den klassiske boblejakken og gir den et nytt og innovativt liv. Samtidig får du alternativ til alle anledninger, stemninger og årstider. Er du til den mer klassiske fargepaletten kan du gå for et plagg i en nøytral nyanse, men ønsker du å skille deg ut kan du velge en iøynefallende hvit jakke.

Shu har en fremragende lidenskap for mote, og ivrer etter å levere plagg til kvinner som elsker mote. Hos Shu finner du ikke bare drømmejakken, men du finner også et tilskudd til stilen som lover å løfte ethvert antrekk som du kombinerer jakken med. Shu ønsker at du skal bli fornøyd med både stil og kvalitet, og streber derfor etter å imøtekomme dagens kvinners unike klesstiler. Ikke la deg begrense, det er på tide å fremheve deg selv med en stilig jakke fra Shu og gjøre deg klar for en raffinert moteinvestering som du ikke vil angre på. Finn din favoritt hos Miinto!

Fjern alle filter

Shu

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.