Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKOGSTAD

Skogstad er merket du skal gå til hvis du skal ha en ny dunjakke, slitesterke sportsklær eller robuste og funksjonelle barneklær. Med 80 års erfaring lager dette norske merket kvalitetsklær til eventyrlystne kvinner og menn i alle aldre.

Innvik ligger i rolige og vakre omgivelser i strandkanten ved Nordfjorden. Det er et magisk område som viser den norske naturen fra en av sine aller flotteste og dramatiske sider. Innvik er et lite tettsted i Stryn kommune på sørsiden av Innvikfjorden, og det var her Skogstad ble grunnlagt. Merket har etterhvert fått 80 år på baken, men selskapets hjerte ligger fortsatt i den lille bygda.


En samfunnsengasjert bedrift


Det som kjennetegner Skogstad som bedrift er at de tar ansvar for handlingene sine. De har fokus på etisk handel og samfunnsansvar, to sentrale og prioriterte områder som er sterkt forankret i selskapet. Selv om klesmerket har opplevd stor suksess gjennom de 80 årene de har eksistert, så har de ikke glemt hvor de kommer fra. Det geografiske opphavet er viktig og de støtter kontinuerlig initiativ i regionen. Skogstad er laget for mennesker av mennesker, og det er kanskje derfor de er så bevisst om sin egen posisjon, og ikke minst er så respektfulle mot mennesker og natur. De holder det de lover, og jobber kontinuerlig for åpen og klar kommunikasjon i alle ledd i selskapet. Fokuset er som det alltid har vært: Å lage klær som dunjakker, sportsklær og barneklær av den aller høyeste kvaliteten. Dette gjøres ved å tenke kreativt og ved å fokusere på innovasjon. På den måten åpner de opp for nye måter å tenke og jobbe på, og det er kanskje denne holdningen som gjør at Skogstad er ensbetydende med kvalitet. De er ikke redde for det ukjente og er alltid klare for å utforske det nye. Det er nettopp det klærne fra dette norske merket hjelper deg med å gjøre. De oppfordrer alle til å gå ut i naturen og gå på nye eventyr. På den måten blir også din horisont utvidet, noe du lærer utrolig mye av.


Barneklær


Det er viktig at barn er utendørs, uansett om det er sommer eller vinter. I dag er det kanskje viktigere enn noensinne. Dagens generasjon blir beskyldt for å være den mest stillesittende generasjonen noensinne, og vi sitter generelt mer ned enn vi beveger oss rundt. Derfor er det viktig at vi lærer barna å leke og nyte utendørslivet så mye som mulig, og da er det viktig at de har noen ordentlige klær de kan boltre seg i. Skogstad lager ikke bare fantastiske dunjakker og sportsklær til voksne, men de lager også barneklær. Kvaliteten er selvfølgelig den samme som den vi kjenner fra voksenkolleksjonene. Med ordentlige barneklær kan barn nyte utendørslivet og ha full bevegelsesfrihet, og samtidig holde seg varme og tørre. Det er viktig at barna så tidlig som mulig får positive opplevelser med å være utendørs, og det er noe Skogstad hjelper til med.

Fjern alle filter

Skogstad

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.