Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

SOFT REBELS

Hos Soft rebels får du klær til stilsikre og kvalitetsbevisste kvinner. Her vil du få tak i en mengde klær fra motehuset som designer yndig og feminint tøy, med en sans for flotte mønstre og søte farger. Hos Soft Rebels finner du fargeglade plagg, med god passform og slitesterke materialer. Oppdater garderoben din med skjorter, skjørt, T-skjorter, jakker, cardigans og ullgensere fra Soft Rebels, så er du sikker på å finne det perfekte antrekket når du står opp om morgenen.


Stort utvalg av komfortable passformer og søte detaljer


Her hos Miinto har vi samlet et knippe utvalg av søte og deilige klær. Bla deg igjennom kolleksjoner bestående av bluser med blomsterprint, florlette blå skjørt, luftige hvite kjoler og kule skjørt. Uansett hva anledningen byr på, har vi garantert noe som vil falle i smak. Prøv for eksempel en hvit klassisk skjorte, og kombiner det sammen med et par jeans med rette ben. En kaki-farget dressbukse vil passe perfekt sammen med en lyseblå, høyhalset genser, og en mørkeblå boblevest vil holde deg varm når temperaturen synker.


Bli fargeglad med Soft Rebels


Hos Soft Rebels vet de at de fleste av oss trenger litt farger i hverdagen for å føle oss motiverte og glade. For hvem ønsker vel ikke å stå opp om morgningen, åpne klesskapet og føle seg energisk og motivert for dagen? Uansett om det er en grå og trist regnværsdag eller om solen skinner, vil de fleste av oss føle seg ekstra glade hvis klærne kan lyse opp dagen. Si farvel til mørke og triste klær, utvaskede T-skjorter eller gamle tights som har mistet passformen sin.

Hos Soft Rebels vil du finne klær fra hele fargeskalaen, og mange av deres plagg kommer i deilige toner av himmelblå, gammelrosa, lysegul og kamel. Her vil du kunne friske opp garderoben din med nye skjorter, bluser, skjørt og kjoler til priser som heller ikke ruinerer deg. Pass en gammelrosa skjorte sammen med et hvitt skjørt for et minimalistisk uttrykk. En hvit skjortekjole vil se fantastisk ut sammen med et par sandaler i kork og en stråhatt. En koboltblå kjole vil være perfekt til sommerfesten, og et blått skjørt med blomster på vil være perfekt til sommerhuset.


Finn din individuelle stilKanskje du er av typen som liker romantiske volanger og yndige mønstre? Eller foretrekker du noe renere silhuetter og klassiske uttrykk? Hos Soft Rebelsk vil du kunne finne noe til enhver smak. I det moderne motebildet er absolutt alt lov, og det finnes ingen fasit på hvordan kvinner skal kle seg. Alt handler om å finne sin identitet i klærne, og heldigvis for oss finnes det motehus som vet dette. Hos Soft Rebels har de på et unikt vis klart å få til litt av alt, og om du er av typen som liker å passe sammen antrekket etter humøret, anledningen eller årstiden, kan du finne alt du trenger her.

For et skandinavisk uttrykk kan du for eksempel ta en titt på deres hvite skjorter, og kombinere de sammen med en offwhite shorts med store og praktiske lommer. En himmelblå T-skjorte i ull kan kombineres sammen med en hvit dressbukse, og et beige skjørt kan settes sammen med en lysegul topp. Liker du å bryte mer med farger kan du kombinere en rød bluse sammen med et blått skjørt, og en blå skjortekjole vil se friskt ut sammen med en grønn veske og et par rosa sko. En koboltblå kjole vil se helt fantastisk ut sammen med et par brune boots i brunt semsket skinn, og en denimkjole vil gi et tidløst look sammen med et par sorte strømpebukser og høye, svarte støvletter.Til kvinner av alle passformer


Hos Soft Rebels vet de hvordan kvinnekroppen fungerer. Det finnes ingen standard når det kommer til størrelser, kroppsfasong eller høyde, noe det danske motehuset tar i betraktning når de designer sine kolleksjoner. Imidlertid kjører ikke merket med en «one size fits all»-strategi, og det er tydelig at plaggene og størrelsene deres er laget for å komplimentere og fremheve, fremfor å ta de enkle snarveiene.

Her behøver du ikke bekymre deg for om skjørtene sitter for stramt i midjen eller om skjortene er for korte. Hos Soft Rebels oppfordrer de kvinner til å utfordre seg selv og sitt stiluttrykk, uten at det går på bekostning av komfort og materialer. De fleste av oss har opplevd å gå til innkjøp av klær som skal være innovative og annerledes, bare for å bli skuffet over trange størrelser eller underlige silhuetter. Her vil du kunne velge og vrake blant kjoler, skjørt, bluser og jakker, som er designet for kvinner – av kvinner.


Soft Rebels til alle anledninger


Se for deg at du skal møte svigerfamilien for første gang, eller du skal møte venninnene til lunsj. Du har ingenting å ha på deg, annet enn utvaskede T-skjorter og svarte bukser. Det er dessverre ikke alltid at våre tidligere kjøp fungerer like godt som de gjorde forrige sesong, eller så venter vi så lenge med å oppdatere garderoben at bomullsgenseren har fått en helt ny farge enn da du kjøpte den. Du behøver ikke lete lenge. Hos Soft Rebels har du alt du trenger for en frisk og inspirerende garderobe. Det danske motehuset har alt du trenger til kontoret, de sjeldne anledningene eller hverdagsgarderoben.


Shop Soft Rebels hos Miinto


Her hos Miinto har vi samlet et eksklusivt utvalg fra Soft Rebels, motehuset som sverger til stilsikre kvinner som tør å gå utenfor komfortsonen. Her vil du blant annet finne skjørt, kjoler, trendy topper, klassiske kjoler, moderne linjer og spennende mønstre. Uansett om du foretrekker å holde det jordnært eller om du er av typen som ikke er redd for å leke med farger og print, vil du finne noe som frisker opp garderoben din.

Bla deg gjennom yndige og søte plagg, med utfordrende detaljer og interessante fasonger. Gjør klar sommergarderoben eller finn den perfekte blusen du så lenge har lett etter. Her vil du garantert finne din nye favorittskjorte, kjolen til bryllupet, det retroinspirerte skjørtet eller den deilige og myke genseren som tar deg helskinnet igjennom arbeidsdagen.

Fjern alle filter

Soft Rebels

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.