Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SOYACONCEPT

Danske Soyaconcept har hovedkvarter i Sønderjylland, og selger klær på globalt plan. Som regel blir det danske merket bare kaldt Soya, og her kan du se nærmere på deres fantastiske kolleksjoner.

Hos Soyaconcept fokuserer man hele tiden på å forbedre og fornye forståelsen for motens natur. Visjonen er å være førende innenfor moteklær til kvinner som er ute etter valuta for pengene. En av styrkene hos det danske merket er å kreere klær i grei kvalitet til en pris hvor du har mulighet til å skape en garderobe helt etter dine egne ønsker.


Lett å kombinere med andre klesplagg


Soyaconcept er kjent for innovasjon, identitet, personlighet, kvalitet og enkelhet. Og det er dette som gjennomsyrer hvert eneste design i kolleksjonene deres. Når du kikker nærmere på kolleksjonene deres, så vil du oppleve at de lager klær som er lette å kombinere med andre plagg du allerede har i garderoben din. For selv om de lager klær med mange flotte detaljer, så er det snakk om klær du kan mikse og kombinere med hverdagslige elementer fra dag til dag. I det store utvalget av klær fra Soya du finner her på siden, så kan du finne klær til absolutt alle anledninger. Det danske merket går nemlig ikke etter en bestemt stil, noe som gir deg muligheten for å finne klesplagg som passer perfekt til deg, uansett hvilken stil du har.


Allsidig kolleksjon


Kolleksjonen du finner her på siden inneholder blant annet gensere, trøyer og T-skjorter med trykk. Trøyene har gjerne et tradisjonelt blomstertrykk, men med et valg av blomster og planter som gjør klærne litt mer snertne. Dessuten har de valgt noen farger som gir dempet kontrast. Du kan også velge en strikkejakke i et annerledes og moderne design som faktisk minner mer om en jakke.


Klær til enhver anledning


Her hos Miinto finner du et stort utvalg av dameklær som blant annet inkluderer strikkejakker, gensere, bukser, kjoler, topper, bluser, skjorter og mye annet. Alle designene er laget slik at de åpner dørene for enhver stilart. Uansett hvilke anledninger du kjøper klær til, så vil Soyaconcept alltid være et godt valg. Kvaliteten og materialene gjør at komforten er helt på topp, og klærne føles utrolig behagelig mot kroppen. Passformen er dessuten fantastisk, og alle designene og snittene tar utgangspunkt i en helt normal dansk kvinne. Det er med andre ord ingen grunn til at ikke klærne skulle passer perfekt på norske kvinner også. Ta derfor meget gjerne en nærmere kikk på det flotte utvalget av dameklær fra Soyaconcept her på siden, og finn noen nye favoritter allerede i dag.

Fjern alle filter

Soyaconcept

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.