Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

STAND STUDIO

STAND er et motemerke som spesialiserer seg på produkter av ekte lær, fullført med et lekkert design. Kolleksjonene prydes av vakre kåper og jakker, og lær kombineres med andre materialer som fuskepels for å skape et variert uttrykk i kolleksjonene. STANDs produkter er enkle å kombinere med andre plagg.

Svarte skinnskjørt kan tones ned med elegante skjorter, eller du kan skru opp temperaturen med en bluse med slående mønster. Kåpene og jakkene kan på samme måte brukes både til fest og til hverdags. Noen av plaggene er utvilsomt et større blikkfang enn andre. Du trenger ikke å lete lenger, hvis du trenger en ny statement-kåpe. Lekne farger og mønstre får komme til uttrykk i designet, og du kan velge mellom ulike lengder og snitt.

Dameklær med særegen stil

Designet er inspirert av en feminin chic stil, fullført med skandinavisk estetikk. STAND ble stiftet av Nellie Kamras i 2014. Hun hadde som mål å levere plagg i designerkvalitet til overkommelige priser, og det ble starten på et vellykket motemerke. Hun hadde allerede god kjennskap til bransjen, ettersom hun kommer fra en familie som har vært i skinnindustrien i mange år. Merket er et selvsagt valg for stilbevisste kvinner som leter etter lekre jakker, kåper og andre skinnklær til å bygge opp garderoben sin med.

Du finner også mange deilige, varme kåper i ull, fuskepels og semsket skinn i kolleksjonene, i tillegg til andre dameklær som topper, kjoler, bukser og sjal. Fra knallfargede jakker med detaljer som fuskepels til produkter i diskré kamelfarge, her finnes det noe som kan appellere til enhver kvinne. Produktene fås dessuten med forskjellig passform.

Du kan kjøpe digre, romslige kåper som er deilige på kalde dager, samt smale jakker med fuskepels og innsvinget liv. Det er utrolig gøy å style skinnklær, og du skaper veldig spennende variasjoner ved å leke deg med ulike tekstiler. Ullgensere tar seg godt under skinnjakken om høsten, og silkeblusen ser svært elegant ut når den kombineres med skinnbukser.

Hvordan velge riktige skinnjakker

Det er flere ting du bør tenke over før du kjøper deg yttertøy fra STAND. Lengden er noe av det første du må tenke på. Ermene bør for eksempel gå til tommelleddet. Dersom du har en petite figur og ønsker deg en lang kåpe med fuskepels, anbefales det å velge en som er innsvinget i livet. Hvis du allikevel syntes kåpene blir for romslige for din figur, kan du style dem med et belte rundt midjen. Det fremhever med én gang dine naturlige former på en elegant og diskré måte.

STAND har mange forskjellige modeller å velge mellom, slik at det er enkelt å velge ut den varianten som er mest kledelig for deg. Merket gir som regel ut to kolleksjoner per år, og du kan dermed velge mellom yttertøy som passer for enten sommer- eller vinterhalvåret. Korte bikerjakker er svært trendy om våren og høsten, og du finner både fôrede modeller og modeller uten fôr i kolleksjonene. Den høye kvaliteten sørger for at du kan bruke produktene i flere sesonger. Du kan faktisk doble levetiden på skinnprodukter ved å gi dem riktig stell.MER TIL STILSIKRE KVINNER:

Kjoler

Kjoler til bryllup

Jakker og kåper

Rumpetasker

Strikkegensere

Vintersko

Filter

34 resultater

  • 1
  • 1