Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Stella McCartney Vintage (8)

Stella McCartney Vintage er en fantastisk mulighet til å sikre deg tidløse klassikere og sjeldne vintage sko, vintage klær og vintage vesker. Alle produktene har hatt tidligere eiere, men de er behandlet med kjærlighet og er klar for nye eventyr. Nå kan du sikre deg lekkert tilbehør som få andre har og få ekte design til fordelaktige priser.

Ikke bare sparer du miljøet ved å handle brukt, men du unner deg ekte luksusvarer som kommer til å heve garderobeskapet ditt umiddelbart. Bare tenk alle de flotte antrekkene du kan style med en ekte vintage veske på armen eller vintage sko på beina. For ikke å snakke om alle de rålekre vintage klærne som du enkelt kan tilpasse din individuelle stil. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Topp design fra Storbritannia

Du trenger ikke å bruke timevis på å saumfare bruktforretninger i håp om å kanskje finne designerplagg. Nå kan du shoppe i full komfort på nett og bestille vintage-klassikere rett hjem i postkassen. Kolleksjonen med Stella McCartney Vintage er full av luksuriøst tilbehør fra den berømte, britiske designeren. Stella McCartney er kjent verden over for sin unike estetikk. Hun leker seg med elementer fra både det maskuline og det feminine, og resultatet er iøynefallende klær og tilbehør av svært høy kvalitet.

Designet er tidløst, samtidig som forskjellige farger, mønstre og snitt gir kolleksjonene en helt særegen stil. Klesplaggene veksler mellom romantikk og et mer rocka preg, noe som ikke er overraskende med tanke på at designeren er datteren til Sir Paul McCartney fra The Beatles. Kolleksjonene med vintage klær, vintage sko og vintage vesker appellerer til stilsikre kvinner som unner seg sofistikert tilbehør, rett og slett fordi de vet at det booster både selvtillit og øker stilen deres til nye høyder.

Vintage er i vinden som aldri før

Det blir stadig mer populært å handle brukt, og spesielt aktuelt er det å handle brukt design. Vintage er en god anledning til å sikre seg kostbare designervarer som få andre har maken til, rett og slett fordi produktene ikke er i produksjon lengre. Alt av vintage klær, vintage sko og vintage vesker er behandlet pent, og den gode kvaliteten sørger for at produktene uansett har lang levetid. Du vil kunne se detaljerte bilder og lese deg nøye opp på produktbeskrivelsen ved å trykke deg inn på den aktuelle varen. Selv om det kun er produkter som er pent bevart som selges videre, kan du allikevel sjekke grundig opp i eventuelle slitasjemerker. Du kan føle deg trygg på at du kjøper ekte produkter som er pent behandlet når du bestiller på nett hos oss.

Produsert med fokus på bærekraft

Stella McCartney Vintage er et sikkert valg for alle som er bevisste på sin forbrukerkraft. Ikke bare er det miljøvennlig å handle brukt, men designeren har i tillegg et stort fokus på bærekraft og etiske verdier når hun produserer nye varer. Hun tar flittig i bruk nye og innovative materialer, og veganere kan føle seg trygg på at de ikke finner et eneste produkt av ekte skinn og/eller pels.OPPDAG MER VINTAGE TIL DAME:

Vintage klokker

Vintage sko

Vintage vesker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

8 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.