Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

STELLA NOVA

Stellanova er for deg som bare elsker moteklær i en fransk look, kombinert med flott og minimalistisk skandinavisk design. Her får du klær med mange feminine detaljer og et rocka uttrykk.

Stellanova gir deg muligheten til å uttrykk deg på et utall forskjellige måter. Dessuten er klærne av topp kvalitet og har mange kontraster i flotte farger. Hvis du for eksempel leter etter en ny kjole så finner du mange forskjellige design i kolleksjonene hennes. Klærne passer dessuten perfekt til alle anledninger, det brede sortimentet gir alle moteinteresserte kvinner sjansen til å finne nye favorittplagg.


Finn din egen stil


Stellanova har sin helt egen stil og nettopp derfor har dette merket blitt utrolig populært. Det er spesielt de unge kvinnene som har trykket merket til sine bryst på grunn av de franske detaljene og de spennende fargekombinasjonene. Hvis du er klar til å finne din helt egen og personlige stil med en look fylt med lekre detaljer, så er dette merket perfekt for deg.


Fargerike topper og t-skjorter med statements


Hvis du vil ha litt ekstra kulør på tilværelsen så kan du med hell tilføye en fargerik topp eller genser til garderoben din. De mange spennende designene fra Stellanova byr på et sant mekka av farger, og du kan finne fargerike trøyer i forskjellige design og lengder. Toppene kommer med spennende motiver, og er produsert av feminine og lette materialer. T-skjortene fra merket er nesten uimotståelige med de spennende trykkene og de mange flotte mønstrene. Statements som Stella Stardust har preget kolleksjonene, og disse har virkelig vært populære hos unge kvinner. Hvis du kombinerer t-skjortene med et par rå jeans så får du et helt eget uttrykk.


Elegante skjorter


Garderoben din blir først komplett med en elegant skjorte fra dette merket. De mange spennende variantene gir deg en god basisgarderobe som også kan benyttes til festlige anledninger. Hvis du kombinerer skjortene med enten et skjørt eller skinnleggings, oppnår du din helt egne stil og setter kulør på dagen. Med alle valgmulighetene du får med klær fra Stellanova, får du mange muligheter til å skape en avslappet og hyggelig kombinasjon med et par jeans. Du kan også få et elegant og stilfullt uttrykk ved å kombinere skjortene med et skjørt, eller få en forretningslook med trendy bukser og hæler. Poenget er at du med spennende kombinasjoner fra denne innovative designeren kan bli alle de kvinnene du drømmer om å bli.


Yndig og feminin kjole


Ingen garderobe er komplett uten en kjole, og med en yndig kjole fra dette merket har du et plagg som passer til sommerdager og festlige anledninger. Kjolene fås i mange forskjellige varianter med forskjellige trykk. De mange små detaljene er med til å gjøre disse kjolene ekstremt populære, og med en slik kjole er det lett å ligne en stjerne. Stilen er feminin med en fransk touch, og er likevel preget av vakker skandinavisk minimalisme. En kjole fra Stellanova er iøynefallende uten at du blir overpyntet. Det er kort fortalt en kjole som er perfekt til enhver anledning.

Fjern alle filter

Stella Nova

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.