Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Sweet Protection (0)

Sweet Protection har en visjon om å lage beskyttelsesutstyr i førsteklasses kvalitet for sporty mennesker som elsker eventyr i naturen. De produserer hjelmer og snowboardhjelmer ved hjelp av bransjeledende innovativ teknologi for at du trygt skal kunne teste grensene dine. Fra entusiastiske hobby-snowboardere til profesjonelle alpinister, alle er godt beskyttet med produktene til Sweet Protection. Du kan spore historien til merket helt tilbake til slutten av 80-tallet.

Designer og grunnlegger Ståle Møller begynte å lage utstyr til venner som likte å padle i kajakk og stå på snowboard, og dermed ble idéen om Sweet Protection en realitet. Per i dag lager de hjelmer, teknisk bekledning og annen beskyttelse til friluftsentusiaster som alpinister, padlere, syklister, skikjørere og snowboardere.

Med lidenskap for beskyttelse

Teamet til det norske merket består av en dedikert gruppe med eventyrere som selv bruker utstyret de lager. De kan selv stå inne for hvert eneste produkt som lages, og de er kompromissløs når det kommer til beskyttelse. Du kan kjøpe snowboardhjelmer og andre hjelmer til kvinner, menn og barn, og du kan velge mellom mange forskjellige farger. Ikke bare er du godt beskyttet mens du suser nedover bakken, men du ser også bra ut. Det er fare for at hjelmen blir liggende hjemmet i garderobeskapet om du ikke er helt fornøyd med den. Det er derfor verdt å prioritere en hjem du virkelig trives med når du skal oppgradere sportsutstyret ditt.

Den ikoniske Switcher-hjelmen deres er et godt eksempel på dette. Den har vunnet en rekke priser grunnet sine praktiske egenskaper, og den kan justeres etter forskjellig temperatur og intensitet. Switcher er designet for fjellturer i alle slags forhold og er svært brukervennlig. Hjelmen er utviklet med fokus på optimal balanse mellom beskyttelse, volum og vekt. Merket er så sikker på kvaliteten på produktene sine at det tilbys 2-års garanti.

Elsket blant profesjonelle utøvere

Dette merket er populært blant både barnefamilier som skal kose seg i bakken en helg og profesjonelle utøvere. Den franske skikjøreren Leo Slemett er en av de store og talentfulle utøverne som sverger til dette merket. Du trenger imidlertid ikke å konkurrere i verdensklassen for å sette pris på disse produktene. Snowboardhjelmer og andre hjelmer er en del av det mest grunnleggende utstyret som du bør kjøpe deg før du suser av sted. Men hvordan vet du om størrelsen er riktig? Det er viktig at den sitter godt på hodet ditt, uten at det føles ut som om den klemmer for hardt. Den skal heller ikke bevege seg når du nikker eller rister på hodet.

Du bør bytte den ut om du mister snowboardhjelmen på hardt underlag eller du har hatt en kraftig smell i bakken. Det kan være sprekker i ytterskallet eller i EPS (fôret i hjelmen) som ikke er så lett synlig for det blotte øyet. Det betyr at beskyttelsen kan være farlig svekket, og du bør aldri gå på kompromiss med sikkerheten. Ta heller en titt på utvalget vårt over flotte snowboardhjelmer fra Sweet Protection, slik at du kan senke skuldrene og kose deg når vintersesongen melder sin ankomst.POPULÆRE KATEGORIER INNEN VINTERSPORT OG FRILUFTSLIV:

Fleecegensere

Friluftsliv

Ullklær

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.