Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

TANGO

Tango har i løpet av de siste årene blitt utrolig populært. Ikke bare her i Norge, men også i resten av Europa. Det er nesten ikke en eneste by som ikke har en tangoklubb hvor de lokale kommer og øver seg i de søramerikanske trinnene, følelsene, temperamentene og ikke minst den livsgleden tango er med til å skape. Og det er helt sikkert flere forskjellige årsaker til hvorfor denne dansen har blitt så populær. Og en av årsakene er helt sikkert det etiske og stilistiske. For det er ingen tvil om at det ser utrolig flott ut når man danser tango, ikke minst på grunn av klærne. Og her hos Miinto kan du finne kjoler og annet tilbehør som passer perfekt til tango, uansett om du er nybegynner eller profesjonell.


Kjoler som fremhever det kvinnelige


Det skal to til for å danse tango. Det er det ingen tvil om. Men det er helt klart kvinnen som tar mest fokus i denne dansen. Tango er som et spill som balanserer på en knivsegg når det gjelder sex, femininitet, underkastelse, sjalusi, dominering og en generell buffet av ekspressive følelser. Og kvinnens klær er med til å danne rekvisitter, scenografi og kostymer til hele denne seansen. Det er som en teaterforestilling, og det er kanskje derfor en tango-kjole nå etterhvert har blitt et utrolig populært element i enhver kvinnegarderobe. I dag handler dameklær om hvordan man uttrykker seg best og hvordan man får fremhevet både sin personlige stil og personlighet. Og det er få kjoler som kan fremheve en kvinne som en flott tangokjole.


Bestem din egen lengde


Finnes mange forskjellige kjoler man kan danse tango i. Og det er nok mange som forbinder en ordentlig tangokjole med høyt snitt og god lengde. Det er heller ikke så merkelig, siden dette gjør at det er en kjole det er behagelig å danse med. Men den behøver ikke å være slik. Lange kjoler er veldig elegante og sexy, og oser av femininitet. Men hvis du ikke er en tilhenger av dameklær med maxi-lengde, så kan du selvfølgelig velge en midi- eller en mini-kjole. Det er ingen dresscode som forbyr det.


Finn en tangokjole som passer perfekt til deg


Den aller mest populære kjolen til tango er rød, noe som ser helt fantastisk ut sammen med en partner i svart. Men du kan også ha på deg en hvit eller svart kjole hvis du ikke er fan av den røde fargen. Du kan selvfølgelig også velge andre farger, men hvis du vil holde fast i de klassiske konvensjonene innenfor tango, så er det en av disse fargene som gjelder. Men husk at regler er til for å brytes, og derfor finner du tangokjoler i mange forskjellige farger her hos Miinto. De aller fleste tangokjolene er stroppeløse med en nesten rett nederdel med en lang splitt i siden. Den lange splitten gjør at det blir lettere for danseren og utføre bestemte trinn, men dette kan selvfølgelig oppveies hvis man har en kort modell. Og det er ingen som sier at kjolen skal være stroppeløs. Det eneste mannen i prinsippet forlanger er at kjolen skal passe til tangoens temperament, og gi deg bevegelses frihet. En kjole som passer til tango er i prinsippet kun variasjoner av et klassisk tema. Og husk at du ikke behøver å danse tango for å gå med en tangokjole. Det er en kjole som kan bæres hver eneste dag, og gjerne med flott tilbehør, vi som ellers er fullstendig fraværende når man danser.

Fjern alle filter

Tango

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.