Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

THE MONTE

The Monte er en del av det svenske selskapet Sajaco-Brandahl, og er mest kjent for å designe fantastiske vesker av en utrolig høy kvalitet. Og dette selskapet har mer enn 30 års erfaring innenfor skinnvarebransjen, og de har levert kvalitetsvarer helt siden de ble grunnlagt. Og man kan tydelig se den lange erfaringen på veskene. For allerede ved første øyekast er det tydelig at det er snakk om produkter som er gjennomførte og kvalitetssikrede.

Selv om The Monte er en del av et selskap med lang er faring, er det et nytt og spennende bekjentskap for mange her i Norge. De har vært førende innenfor vesker og lommebøker i Sverige i flere år, noe man raskt forstår hvorfor. Alle veskene har deres egne praktiske bruksområder, slik at det er gode muligheter for å finne en som passer perfekt til akkurat dine behov.


Kvalitet i høysetet


Uansett om du kjøper en toalettmappe, lommebok eller veske, så kan du være sikker på at designet er gjennom tenkt og moderne. The Monte fremstiller produktene sine i flott forarbeid kalveskinn i forskjellige farger og nyanser, og det er derfor ikke en eneste lommebok eller veske som er helt lik. Skinnets struktur gjør at det er små forskjeller fra produkt til produkt, noe som bare kommer til å bli forsterket med tiden. Skinn har nemlig den fantastiske egenskapen at det bare blir flottere og flottere med tiden, og materialets flotte patina gjør at produktet fremstår enda mer eksklusivt. Og det er nemlig eksklusive produktene fra dette svenske merket er. Veskene og lommebøkene har et stilfullt og luksuriøst uttrykk, og de har mange fordeler når det kommer til bruksområder. Mange av veskene er for eksempel fremstilt som arbeidsvesker med blant annet plass til computer eller lesebrett med polstrede og sikre rom. Veskene finnes i flere forskjellige størrelser, og i de større modellene vil det som oftest være flere rom. På den måten kan man organisere oppbevaringen akkurat slik man gjerne vil.


Brede kolleksjoner


The Monte har relativt store kolleksjoner, og det finnes ikke bare en lommebok i ett design eller en veske i en bestemt størrelse. Det er et produktivt selskap som har noe å tilby de aller fleste ned sans for stil og kvalitet. Og her på siden kan du finne en lommebok, toalettmappe eller en veske i et slott og klassisk design, noe som gjør produktene til tidløse accessories. De er både praktisk og stilige, og den fantastiske kvaliteten gjør at du kan ha glede av produkter i mange år fremover.

Fjern alle filter

The Monte

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.