Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Tirillm

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TIRILLM

Tirillm er et norsk merke som designer og lager klær og interiør for de med sansen for kvalitet og det unike. Merket lager med andre ord ikke noen samlebåndsprodukter, men fokuserer på kvalitet i alt fra design til produksjon. Det er helt sikkert mange som kjenner dette merket ganske godt, for motemerket ble allerede grunnlagt i 1991. Det er med andre ord et erfarent norsk merke vi har med å gjøre, og denne erfaringen kommer til uttrykk i fantastiske kvalitetsprodukter.

Tirillm har kanskje vært på markedet siden 1991, men nettbutikken til kvinnen bak merket Tirill Mikkelsen, ble først lansert i august 2019. Det er mange av oss som er glade for at hun gjorde nettopp det, for det betyr at de unike designene hennes kommer ut til flere mennesker. Og er det noe vi er glade for her hos Miinto, så er det flott design og god kvalitet – noe som er akkurat det du får når du kjøper dameklær eller interiør fra Tirillm.


Dameklær og interiør som holder


Tirill Mikkelsens visjon er at designene hennes skal være tidløse produkter som skal kunne pakkes bort og tas frem igjen gang etter gang. Hun designer produkter med hjertet, lidenskap og med sjel, og hun har en unik glede av å skape klær og interiør med kvalitet og design som kan vare. Det betyr at uansett om du kjøper en delikat genser av cashmere eller et lekkert ullteppe, så er dette produkter som er skapt for å brukes, og ikke minst for å vare lenge. Det er ikke bare alminnelige produkter man kan kjøpe på ethvert gatehjørne, men produkter som kvinner er stolte av å bruke.


Ullteppe og gensere i cashmere


Tirill Mikkelsen er utdannet Fashion Designer fra Parsons i New York. Hun stiftet som tidligere sagt merkenavnet rede i 1991, og har mange Års erfaring fra design og produksjon for nasjonale og internasjonale motemerker. Alle produktene til Tirillm er laget i forskjellige naturmaterialer som for eksempel silke, cashmere, ull fra Yak-oksen og merinoull. Her kan vi trekke fram et lekkert skjerf med perledekor sånn er håndvevet i 100 % cashmere. Perledekoren er håndbrodert, og de nydelige detaljene gjør skjerfet sprekere og litt utenom det vanlige, noe som kjennetegner de aller fleste produktene fra Tirillm. Alle interiørtekstilene deres er også laget i naturmaterialer for eksempel ull, bomull, cashmere, lin og mohair. Prøv for eksempel puten Pink Romantisk i lin, og se hvordan den piffer opp ethvert rom med de friske fargene. Her hos Miinto er vi glade og stolte over å kunne tilby et stort og bredt utvalg av flotte design fra Tirillm. Og hvis du liker godt design og god kvalitet, så vil vi på det sterkeste anbefale at du tar en nærmere titt på kolleksjonen her på siden.

Fjern alle filter

tirillm

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.